Tek başına özür dileyen Rosier, çözümü açıkladı!

Orhan Gülek
27.11.2021 - 21:26 | Son Güncellenme: 27.11.2021 - 21:58

Süper Lig'in 14. haftasında GZT Giresunspor'a evinde 4-0 mağlup olan Beşiktaş'ta Valentin Rosier, değerlendirmelerde bulundu.

Tek başına özür dileyen Rosier, çözümü açıkladı!

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş tepetaklak! Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında GZT Giresunspor'u konuk eden siyah-beyazlılar sahadan 4-0'lık mağlubiyetle ayrıldı ve üst üste dördüncü yenilgisini aldı. 

Karşılaşma sonrası Beşiktaş'ın Guadeloupe ve İtalyan asıllı Fransız futbolcusu Valentin Rosier, açıklamalarda bulundu.

Maç sonrasında Valentin Rosier dışındaki oyuncular soyunma odasına giderken; Rosier, sahada kalarak tek başına taraftarlardan özür diledi.

"Onların bu kızgınlıklarını ve hayal kırıklıklarını anlıyorum"

Valentin Rosier, maç sonrası konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Taraftarların kızgınlığını anlayabiliyorum. Çünkü kendi sahamızda maç kaybediyoruz. Bu forma için daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Bu tip mağlubiyetler gerçekten çok can acıtıyor. Lig zor ama iyi oynamıyoruz. Bir taraftan şans da yanımızda değil. Bizi izlemeye gelen insanlar para veriyorlar, zaman harcıyorlar. Hatta bazen bilet bulacak para bulamıyorlar. Onların bu kızgınlıklarını ve hayal kırıklıklarını anlıyorum ve onlara hak veriyorum" dedi.

"Daha fazla gayret gösterebiliriz"

Bu tablo ne zaman değişecek?" sorusuna ise Fransız oyuncu, "Doğrusu bilemiyorum. Bilsem sizinle paylaşırdım. Zor bir dönemden geçiyoruz ve bunun üstesinden gelemiyoruz. Geçen sezon yakaladığımız o şey neyse o bu sezon yok. Burada çözüm üretilebilir. Oyuncular, teknik heyet... Bu forma için daha fazlasını verebiliriz. Daha fazla gayret gösterebiliriz. Bu sonuçtan dolayı da özür diliyoruz" yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler