Tekin İncebaldır: "Ligde kalacağız"

08.05.2017 - 21:45 | Son Güncellenme: 08.05.2017 - 21:45


AJANSSPOR- TFF 1. Lig'de 32. hafta karşılaşmasında Adana Demirspor ile Evkur Yeni Malatyaspor 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda karşılaştı. Mücadeleyi E.Yeni Malatyaspor 2-1 kazandı.

Karşılamanın ardınan yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Tekin İncebaldır, "Oyuncularımın çok iyi mücadele ettiğini düşünüyorum. Penaltı kararının adil olduğunu düşünmüyorum. Sivasspor ve Mersin İdman Yurdu maçlarını kazanıp ligde kalacağız. Oyuncularıma inanıyorum" dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan İncebaldır, oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarına inandığını belirtti.

Talihsiz iki gol yediklerini ifade eden İncebaldır, "Hayati önem taşıyan iki maçımız var. Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu'nu yenerek TFF 1. Lig'de kalacağımıza inanıyorum. Taraftarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Önümüzde iki maçımız var, bu iki müsabakada da kulübümüze, takımımıza sahip çıksınlar. Adana Demirspor'un ligde kalacağına inanıyorum." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler