Fatih Tekke'den Beşiktaş zaferi açıklaması: Abartmaya gerek yok!

İsa Kethüda
22.12.2023 - 00:05 | Son Güncellenme: 22.12.2023 - 00:10

Süper Lig'de Beşiktaş'ı deplasmanda mağlup eden Alanyaspor'da teknik direktör Fatih Tekke, mücadelenin ardından Ajansspor'a özel açıklamalar yaptı. Detaylar.

Fatih Tekke'den Beşiktaş zaferi açıklaması: Abartmaya gerek yok!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Alanyaspor, deplasmanda Beşiktaş’ı 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Akdeniz ekibinde teknik direktör Fatih Tekke, Ajansspor muhabiri Salim Manav'a özel açıklamalarda bulundu.

"3 puan çok değerli bizim için"

3 puan aldıkları için mutlu olduğunu söyleyen Tekke, "3 puan çok değerli bizim için. Oyunun ilk yarısı özellikle oyundan da memnunum. İkinci yarının son bölümü hariç çok memnun değilim ama neticede Beşiktaş'a karşı oynadık. Gayet iyi, setlerimiz, savunmamız, ön alan baskımız, ilk yarı set hücumumuz gayet iyiydi. 

"Samsunspor maçını kazanmamız gerekiyor"

Eksiklerimiz var ama bu 3 puanı çok değerli kılmak istiyorsak içerideki Samsunspor maçını kazanmamız gerekiyor. Dolayısıyla çok değerliydi bizim için. Moralimiz yükseldi açıkçası. Takım olma yolunda bir adım daha ilerledik.

İlgini Çekebilir
İstanbulspor'un alacağı ceza ortaya çıktı: Puan silme, alt kümeye indirme, ligden çıkarılma
Habere Git

"İnanmak her şeyi mümkün kılıyor"

Çalışmaya devam edeceğiz. Bu bir süreç işi. Çok daha abartmaya gerek yok. Neticesinde bir sürü maç var. Oyuncularımın performanslarından ve özellikle sonradan oyuna girenlerin kattığı enerjiden çok memnunum. Takım olma yolunda adımlar böyle olmalı. Ama önümüzde önemli maçlar var. Devam etmek istiyoruz. İnanmak her şeyi mümkün kılıyor. 

"Alanyaspor'u olması gerektiği yerde tutmak istiyoruz"

Tempomuzu biraz daha yukarılara, oyunumuzu biraz daha yukarılara taşımak istiyoruz ve Alanyaspor'u olması gerektiği yerde tutmak istiyoruz" dedi. 

"Samsunspor maçı zor olacak"

Samsunspor ile oynayacakları maça da değinen Tekke, "Samsunspor maçı zor olacak. Bazen kazanmanız gereken maçlar daha zor olabiliyor. Dolayısıyla taraftarımzın desteği, oyuncularımızın inancını bundan daha fazla olması lazım. Daha doğru işler yapabiliriz. Kısa süre olduğu için ne olacağını bilmiyorum ama beklentim kesinlikle her gün biraz daha üzerine koyarak puan ve puanlar toplayarak ilerlemek. 

İlgini Çekebilir
Rıza Çalımbay futbolculara isyan etti: "Bu hatalar yapılır mı?"
Habere Git

"İyi hazırlanmamız lazım"

Şu an normalleşiyoruz gibi gözüküyor. Samsun maçı çok önemli ama futbol bu. İyi hazırlanmamız lazım. Yarından itibaren hazırlanacağız. Umarım o maçta bizim için hayırlı bir sonuç olur" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler