Ze Roberto'nun görevi bıraktığı THY'de Neriman Özsoy'a da teklif geldi

25.10.2024 - 14:23 | Son Güncellenme: 25.10.2024 - 15:02

Sultanlar Ligi takımlarından THY'de sular durulmuyor. Takımdaki kaptanlık tartışmalarının ardından görevinden ayrılan başantrenör Ze Roberto'nun ardından takımın tecrübeli ismi Neriman Özsoy'a da yurt dışından teklif geldi. İşte detaylar...

Ze Roberto'nun görevi bıraktığı THY'de Neriman Özsoy'a da teklif geldi

AJANSSPOR - HABER

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi Türk Hava Yolları'nda Brezilyalı Başantrenör Ze Roberto'nun ardından bir ayrılık daha yaşanabilir.

THY'den yapılan ayrılık açıklamasında , "Son iki sezondur A Takımımızın başantrenörlük görevini üstlenen Brezilyalı başantrenör Ze Roberto görevine devam etmek istemediğini tarafımıza bildirmiştir. Bunun neticesinde yönetim olarak Brezilyalı başantrenör Ze Roberto ile yollarımızı ayırma kararı alındığını kamuoyuna saygıyla bildiririz." ifadelerine yer verilmişti.

İstifanın ardından kaptanlık krizi var iddiası

Öte yandan Brezilyalı çalıştırıcının görevinden istifa etmesinin ardından takımın iki tecrübeli ismi Neriman Özsoy ile Büşra Kılıçlı arasında yaşanan kaptanlık çekişmesinin yattığı iddia edilmişti. Ze Roberto'nun sezon başında Türkiye'ye dönmesinden önce kulüp yönetimi Büşra Kılıçlı'yı kaptan olarak duyurdu. Üzerinde 'kaptanlık bandı' olan formasıyla fotoğrafları paylaşıldı. Brezilyalı antrenörün müdahalesi Türkiye’ye dönmesinden sonra oldu. Neriman Özsoy, Ze Roberto ile bir buluşma fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Birkaç gün sonra, bir başka yeni transfer Brezilyalı pasör Roberta Ratzke kaptanlığa getirildiği ileri sürülmüştü.

Neriman Özsoy, Ze Roberto'nun ardından Brezilya'ya mı gidiyor?

THY'den istifası sonrası ülkesi Brezilya'ya dönmesi beklenen Ze Roberto'nun ardından takımın 36 yaşındaki smaçörü Neriman Özsoy'a da Brezilya'dan teklif geldi.

Brezilya'dan teklif aldı

Brezilyalı gazeteci Bruno Voloch'un haberine göre; kariyerinde daha önce Türkiye dışında Rusya, Polonya, İtalya, Japonya ve Brezilya liglerinde de forma giyen Neriman Özsoy, Brezilya'dan teklif aldı.

Neriman için ilk seçenek Flamengo

Haberin detayında Özsoy'un daha önce formasını giydiği Brezilya ekibi Minas'ın yanı sıra Praia ve Osasco kulüplerinin de 3 yabancı hakkı dolu olduğu için Trük oyuncuyu transfer etme şansı bulunmadığı kaydedelirken, 36 yaşındaki smaçör için slj mdbdıdesı Sesc RJ Flamengo Kulübü olduğu kaydredildi.

B planı Bauru

Haberin devamında Özsoy'un güçlü kişiliğinden dolayı daha sonra da takımın bütçesinde ciddi azalma olması yüzünden Flamengo'ya transferinin gerçekleşmeyebileceği bu nedenle Neriman Özsoy için ikinci uygun kulübün Bauru olduğu vurgulandı.

Neriman Özsoy'dan "seni şimdiden özledim" paylaşımı

Bu arada THY'nin oynadığı son maçta kadroda yer almayan Neriman Özsoy, görevinden istifa eden Brezilyalı başantrenör Ze Roberto için paylaşımda bulundu. Neriman Özsoy, Ze Roberto paylaşımında "Sen dünyanın en iyi, en karakterli antrenörüsün.. Seni çok seviyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere.. seni çok seviyorum. ÇOK! Seni şimdiden özledim" ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler