Teknik Direktör Kemal Özdeş’in acı günü
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Teknik Direktör Kemal Özdeş’in acı günü

Son 5 Haber

Ayhancan Güven, Intercontinental GT Challenge'ın Suzuka 1000 ayağında 3. oldu

Eski Galatasaraylı futbolcu Wilfried Zaha kulüp arıyor

Yüksel Yıldırım'dan hakkındaki paylaşıma flaş cevap: "Bu akşam kulübe gel"

Alvaro Arbeloa, eski takımına çelme takarak tarihe geçti!

Mauro Icardi bugün imzayı atıyor! İşte yeni takımı...
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Teknik Direktör Kemal Özdeş’in acı günü
Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Teknik Direktör Kemal Özdeş’in annesi Gülsüm Özdeş, Manisa’da toprağa verildi.
Kasımpaşa, Göztepe, Manisaspor, Yeni Malatyaspor gibi bir çok takımı çalıştıran Manisalı teknik direktör Kemal Özdeş’in annesi hayatını kaybetti. Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Özdeş’in annesi 74 yaşındaki Gülsüm Özdeş, bugün Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki Laleli Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kırtık Mezarlığı’na defnedildi.
Cami bahçesinde kardeşleriyle taziyeleri kabul eden Kemal Özdeş’in oldukça üzgün olduğu görüldü. Cenazeye Özdeş ailesinin yakınları, Manisa’daki spor camiasının önde gelen isimleri, futbolcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze namazı sosyal mesafe kurallarına uygun maskeli bir şekilde kılındı.