Kamerun'da Song ile Onana birbirine girdi! Kadro dışı

Cüneyt Muharremoğlu
28.11.2022 - 13:42 | Son Güncellenme: 28.11.2022 - 14:27

Dünya Kupası'nda Kamerun'un birinci kalecisi olan Andre Onana, teknik direktör Rigobert Song ile yaşadığı tartışmanın ardından kadro dışı bırakıldı. Onana, Katar'ı terk etme kararı aldı.

Kamerun'da Song ile Onana birbirine girdi! Kadro dışı

AJANSSPOR HABER

Dünya Kupası'na G Grubu'ndu bulunan Kamerun'da Sirbistan maçı öncezi şok bir gelişme yaşandı. Teknik Direktör Rigobert Song ile takımın 1. kalecisi ve Inter kadrosunde yer alan Andre Onana'yı kadro dışı bıraktı.

"Riskli oynama" tartışma çıkardı

Alınan bilgilere göre Rigobert Song, İsviçre maçındaki bazı pozisyonları göstererek kaleci Onana'dan riskli oynamamasını istedi. Futbola Barcelona altyapısıda başlayan ve sonra yıllarca Ajax forması giyen kaleci, bu isteğe "Tarzımı değiştirimem" yanıtını verdi. Ajax ve Barcelona kalecilerinden oyun kurmalarını da istiyor. 

Özür dilemeyi kabul etmedi

Yaşanan tartışmanın ardından Song, futbolcunun kendisinden özür dilemesini istedi. Onana, bunu kesinlikle kabul etmeyeceğini söyledi. 

İlgini Çekebilir
ABD-İran maçı öncesi büyük gerginlik! Bayrak krizi
Habere Git

Song kadro dışı bıraktı

Bir dönem Galatasaray forması giyen Kamerun Teknik Direktörü Song, bu yanıta sinirlendi ve oyuncusunu kritik Sırbistan maçı öncesi kadro dışı bıraktı. 

Kaleyi Devis Epassy korudu

İlk maçında İsviçre'ye 1-0 yenilen Kamerun'un kritik Sırbistan maçında kaleyi Onana'nın yerine Devis Epassy korudu. Devis Epassy, Suudi Arabistan'ın Abha takımında forma giyiyor. 

Onana, Katar'ı terk etme kararı aldı

Inter'de oynayan Onana, Kamerun-Sırbistan maçı oynanırken ülkeyi terk etme kararı aldı. Kamerun, gruptaki son maçında Brezilya ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler