Teknik direktörün ekibinde yer alacak! Başkandan ilginç hamle...

15.07.2019 - 16:33 | Son Güncellenme: 15.07.2019 - 16:52

Teknik direktörün ekibinde yer alacak! Başkandan ilginç hamle...

Kastamonuspor 1966 Başkanı Erkan Özcan'dan flaş açıklama geldi.

Başkan Özcan, Kastamonuspor 1966 maçlarını bu sezon yedek kulübesinden takip edeceğini ve teknik taktik konularda Gürses Kılıç'a müdahil olacağını açıkladı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Erkan Özcan şu ifadeleri kullandı:

Geçen sezon devre arasında göreve geldik. Güzel bir çıkış yakaladık fakat sonunu getiremedik. Bu sezon hedeflerimiz hakkında durumu ilerleyen günlerde paylaşacağız. Türk futbolunda maddi anlamda ciddi problemler var.

'Teknik taktik konulara müdahil olacağım'

Teknik direktörlük görevi için Gürses Kılıç ile anlaştık. Bu sezon değişik bir sistem deneyeceğiz. Ben de yedek kulübesinde yer alacağım ve takımı idare edeceğim. Teknik ve idari olarak takımı ben yöneteceğim. Hoca da sağ olsun bunu kabul etti. Bu sezon teknik taktik konulara müdahil olacağım. İlerleyen dönemde Pro Lisans alabilirim. Takım mağlup olduğunda birisinin istifa etmesi gerekmiyor. İmkanlar dahilinde istifa edersiniz. Bir maçta istifa söz konusu olamaz.

Yurt dışında futbolun için de görevlerde bulundum. Karabükspor sürecinin ardından Kastamonuspor 1966'ya başkan oldum, kulübün maddi anlamda sıkıntı yaşadığı bir dönemde elimizi taşın altına koyduk ve Play-Off oynadık.

Senin için hazırladığımız haberler