Teknik direktöründen Cengiz Ünder sözleri: Umarım...

19.02.2018 - 18:46 | Son Güncellenme: 19.02.2018 - 18:46

Roma Teknik Direktörü Eusebio Di Francesco, Cengiz Ünder hakkında konuştu! 48 yaşındaki teknik adam, son haftaların parlayan yıldızı Cengiz ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Roma'nın Shakhtar Donetsk ile deplasmanda yapacağı Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçı öncesinde açıklamalar yapan Di Francesco, son 3 lig maçında 4 gol 1 asistlik performans sergileyen milli oyuncumuz Cengiz Ünder ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

Başkent ekibinin teknik direktörü, "Bir antrenör, diğer tarafta kalan oyuncuları bulmaktan memnun olur. Böylece, zaten işin yarısına gelirsiniz. O zaman sahip oldukları mükemmel niteliklere öğrenme olanağını eklersiniz. Cengiz Ünder gibi oyuncuların, ligin tarzına ve onlardan istediğim hareketlere ve direktiflere adapte olabilmek için biraz daha zamana ihtiyacı vardı" dedi.

Eusebio Di Francesco, "Cengiz şu anda; keskinliği, kabiliyeti ve coşkusuyla, istediğim değişime hazır olduğunu gösterdi. Umarım bu şekilde devam eder, asla vazgeçmez ve bu alçakgönüllülükle çalışmayı sürdürür" ifadesini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler