"Teknik heyet ve futbolcularımıza inancımız tam"

21.08.2017 - 22:44 | Son Güncellenme: 21.08.2017 - 22:44

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un kulüp başkanı Abdullah Mergen, yönetim olarak teknik heyet ve futbolculara inançlarının tam olduğunu belirtti.

Mergen, yaptığı yazılı açıklamada, ligin ilk 2 haftasında aldıkları sonuçların üzücü olduğunu kaydetti.

Yönetim kurulu olarak takımın geride kalan iki haftayı en kısa sürede telafi edeceğine inandıklarını vurgulayan Mergen, teknik heyet ve futbolculara inançlarının tam olduğunu, oyuncularının sahada en iyi şekilde mücadele etmeye çalıştığını aktardı.

Başkan Mergen, alınan kötü sonuçlara oyuncularının herkesten daha fazla üzüldüğünü belirterek, şunları ifade etti:

"Teknik heyet ve futbolcularımıza inancımız tam. Art niyetli kesimler, alınan sonuçları fitne çıkarmak adına fırsat görüyor. Manisaspor sevgisi olmayan ama Manisaspor sevgisi maskesiyle dolaşanların kimler olduğunu gayet iyi bilmekteyiz. Daha fazla çalışarak Manisaspor'u en iyi yerlere getirmek için mücadelemize devam edeceğiz."

Göreve geldikleri günden bu yana kulübün ekonomisini düzeltmek adına büyük bir mücadele içinde olduklarını aktaran Mergen, "Göreve geldiğimiz günden bu yana yakaladığımız ekonomik istikrar ile birlikte Manisaspor'un sırtından yaklaşık 50 milyon liralık bir yükü kaldırdık. Bu istikrar, sportif başarımıza da hem bu yıl hem de önümüzdeki yıllarda muhakkak yansıyacaktır." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler