"Teknik heyette yabancı bir oyuncu..."

22.05.2020 - 16:57 | Son Güncellenme: 22.05.2020 - 17:44

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in görevi bırakma ihtimali var mı? Galatasaray'ın eski yöneticisi Cem Kınay, Radyospor'da gündemi değerlendirdi.

"Teknik heyette yabancı bir oyuncu..."

Galatasaray'ın eski yöneticisi Cem Kınay, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına konuk olarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

"Karar Mustafa Cengiz'in"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e şifa dilediğini vurgulayan Kınay, "Başkan sağlık konusunda iken onun inisiyatifi dışında bizim seçim konuşmamız yakışık almaz. Etik değil. Galatasaray çok büyük bir camia. Hele hele böyle bir dönemde, başkanın vereceği karar her zaman olduğu gibi çok önemli. Başkanla irtibatta olan Yusuf Günay ve Abdurrahim Albayrak var. Her şeyden önce başkana sıhhat diliyorum. Devam edip etmemek tamamen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in vereceği bir karardır" sözlerini kullandı.

"Korona futbolu çok etkiledi"

Koronavirüs sonrası sürecin iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Cem Kınay, "Korona sonrası nasıl olacak? Ligler başlayacak mı, başlamayacak mı? Yeni bir süreç olacak. Bu yeni süreçte neler olacak, herkes bunları çıkarmaya çalışıyor. Korona futbolu çok etkiledi. 'Ligler başladı, devam ediyoruz' denilecek bir durum yok. Bu süreci iyi değerlendirmek lazım" dedi.

"Teknik heyette yabancı bir oyuncu"

Son olarak Galatasaray'da Hasan Şaş'ın istifasını değerlendiren Kınay "Galatasaray'ın eski yabancı oyuncularından birinin teknik heyette olmasını isterim" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler