Teknik heyetten Ayew'e uyarı: 'Senden isteğimiz...'

28.09.2018 - 12:40 | Son Güncellenme: 28.09.2018 - 12:40

Beşiktaş derbisinde attığı gol ile takımına beraberliği getiren Andre Ayew, Fenerbahçe teknik heyetini memnun edemedi. Derbi analizi sonrası Ayew'le görüşme gerçekleştirilirken Ganalı oyuncudan, maç içinde aktif olduğu süreleri arttırması istendi.

Fenerbahçe teknik heyeti, Beşiktaş derbisindeki golü atan Andre Ayew'e oyun içindeki kopmaları nedeniyle uyarıda bulundu. Derbi analizi sonrası futbolcularla tek tek görüşmeler yapılırken, Ganalı futbolcunun maçlara iyi başladığı, ancak sonrasında oyundan dönem dönem koptuğu vurgulandı. Bu tespitler Ayew'le paylaşılırken "Senden isteğimiz maç içinde aktif olduğun süreyi artırman. Çünkü sen etkini gösterdiğinde takım daha rahat rakip kaleye gidiyor" ifadeleri kullanıldı. Ganalı oyuncu fiziksel olarak daha iyiye gittiğini ve ilerleyen haftalarda daha yüksek seviyelere geleceğini teknik heyetle paylaştı.

AATİF MI ELJİF Mİ?

Fenerbahçe'de Rizespor deplasmanında derbi 11'inden değişiklik olması beklenmiyor. Teknik direktör Cocu'nun kafasında ise tek soru işareti var; sol önde Aatif ve Eljif Elmas arasında kararsızlık yaşıyor. Hollandalı teknik adam, aynı dili (Fransızca) konuşan hücum oyuncularının bu birliğini bozmak istemezken, aynı zamanda Eljif'in yükselen formunu da değerlendirmek istiyor. Cocu'nun son kararını yarınki antrenman sonrasında vereceği ifade edildi. Ancak Aatif bir adım önde gözüküyor. Bu arada sakatlığı süren Skrtel dün yapılan antrenmana çıkmadı ve tedavi oldu. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler