TEKSÜT Bandırma BK'nın yeni sezon öncesi hazırlık maç programı belli oldu

26.08.2019 - 20:28 | Son Güncellenme: 26.08.2019 - 20:28

2019–2020 Sezonunda Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan TEKSÜT Bandırma BK, yeni sezon çalışmalarına 15 Ağustos'ta Bandırma’da TEKSÜT Kara Ali Acar Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanlarla başladı. Yeşil–Beyazlılarda yeni sezonun hazırlık maçları programı belli olurken, TEKSÜT Bandırma BK sezon öncesinde 7 maça çıkacak.

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TEKSÜT Bandırma BK’nın sezon öncesi hazırlık maçları programı belli oldu. 2019–2020 Sezonunda Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi olmak üzere iki kulvarda mücadele edecek olan Yeşil–Beyazlılar, 5 Eylül’e kadar TEKSÜT Kara Ali Acar Spor Salonu’nda yapacağı çalışmalarla hazırlıklarına devam edecek. TEKSÜT Bandırma BK, 6 Eylül’de Brose Bamberg’in davetlisi olarak Almanya’ya gidecek. 7 Eylül’de Almanya’nın köklü ve güçlü takımlarından Brose Bamberg ile ilk hazırlık maçını oynayacak. Bandırma temsilcisi daha sonra 8 Eylül’de de yine Almanya’nın güçlü takımlarından MHP Riesen Ludwigsburg ile karşılaşacak.

Bandırma temsilcisi daha sonra Antalya’da Gloria Sport Arena’da 11-15 Eylül tarihleri arasında kampa girerek burada 3 hazırlık maçı oynayacak. TEKSÜT Bandırma BK, yeni sezon öncesinde en ciddi basketbol turnuvalarından biri olarak gösterilen 2019 Gloria Cup Turnuvası’nda Anadolu Efes, CSKA Moskova, Galatasaray Doğa Sigorta, Tofaş ve Zalgiris Kaunas takımları ile birlikte yer alacak. TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak maçlarda TEKSÜT Bandırma BK, Gloria Cup’ta 11 Eylül’de Tofaş ile ve 13 Eylül’de de Euroleague’in son şampiyonu CSKA Moskova ile karşı karşıya gelecek. Gloria Cup’ta grupta oynanacak maçların sonuçlarına göre Yeşil–Beyazlılar, Anadolu Efes, Tofaş veya Zalgiris Kaunas takımlarından biriyle 15 Eylül’de son maçını oynayarak İstanbul’a geçecek. Sezon öncesi son hazırlık maçlarını 18-21 Eylül tarihleri arasında İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek TÜBAD Turnvuası’nda oynayacak olan TEKSÜT Bandırma BK, burada da Beşiktaş Sompo Sigorta, Galatasaray Doğa Sigorta ve Türk Telekom ile karşılaşacak.

TEKSÜT Bandırma BK 21 Eylül'de TÜBAD’ta oynayacağı son maçtan sonra Bandırma’ya dönerek ligin ilk haftasında sahasında oynayacağı Pınar Karşıyaka maçının hazırlıklarına başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler