Teksüt Bandırma'nın konuğu San Pablo Burgos
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Teksüt Bandırma'nın konuğu San Pablo Burgos

Son 5 Haber

Taçsız Kral Metin Oktay kabri başında anıldı

Göztepe ilk 5 haftada galibiyetle tanışamadı

Aziz Yıldırım - Acun Ilıcalı krizi büyüdü! İhraç dilekçesi verildi

Fenerbahçe'de Marco Asensio’nun dönüş maçı belli oldu!

Konyaspor'da Adil Demirbağ'ın Trabzonspor maçı öncesi yaptığı konuşma ortaya çıktı: "Zoruma gidiyor"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Teksüt Bandırma'nın konuğu San Pablo Burgos
Basketbol FIBA Erkekler Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü hafta maçında Teksüt Bandırma, yarın İspanya temsilcisi San Pablo Burgos'u konuk edecek.
Kara Ali Acar Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka, saat 20.00'de başlayacak.
Teksüt Bandırma geçen hafta deplasmanda karşılaştığı Telenet Giants Antwerp'e 93-90 mağlup olmuş, San Pablo Burgos ise evinde Anwil Wloclawek'i 110-78 yenmişti.
Grupta henüz galibiyeti olmayan Bandırma temsilcisi 6'ncı sırada yer alıyor. San Pablo Burgos ise iki galibiyetle lider durumda bulunuyor.
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde dördüncü sezonunu oynayan ve geçen hafta açıklanan istatistiklerde ligin en başarılı üçüncü takımı seçilen Bandırma ekibi, 2018-2019 sezonunda bu kupada son 16 turuna kadar yükselmişti.