Tekvandoda olimpiyat mücadelesi sürüyor

13.10.2015 - 12:55 | Son Güncellenme: 13.10.2015 - 12:55

Tekvando Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin, Manchester'daki Grand Prix 3. Seri Müsabakaları'nda iyi sonuçlar alacaklarına inandığını söyledi.

Ali Şahin yaptığı açıklamada, Moskova'da başlayan grand prix mücadelesinde milli sporcuların 1'er altın ve bronz madalya kazandıklarını anımsatan Şahin, çok iyi puanlar alacakken, altın vuruşlarla bazı maçları kaybettiklerini dile getirdi.

Samsun'daki ikinci seride, yoğunluğa rağmen sporcuların çok iyi müsabakalar çıkardığını vurgulayan Şahin, şöyle devam etti: 
"Netice konusunda sıkıntılarımız oldu ancak sporcularımız çok iyi mücadele etti. Şimdi sırada Manchester'da üçüncü seri müsabakaları var. Orada iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Olimpiyat puanlaması yönünden Dünya Tekvando Federasyonu'nun koyduğu sistemden dolayı çok büyük yorgunluk yaşadık. Zorlu mücadelelerimiz devam ediyor. Bu uzun süren koşuyu iyi tamamlamak istiyoruz. Bu yolda iyi gidiyoruz."

Yoğun turnuva periyodunda sporcuların çeşitli sakatlıklar da yaşadığını kaydeden Şahin, "Yaralanmaları tedavi edip, sakatlıklarımızı ileriye doğru erteliyoruz. Böyle yaparak arkadaşlarımızın müsabakalarda birer ikişer puan daha toplamasını sağlamaya çalışıyoruz. Dünya seçmelerinde iyi puanda olanlar bir neticeye ulaşsın diye çabalıyoruz. Bu doğrultuda da inşallah Manchester'daki Grand Prix 3. Seri Müsabakaları'nı tamamlayıp, finallere doğru yolculuğumuzu devam ettireceğiz" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler