Televizyon dizisi az daha gerçek oluyormuş!

15.09.2021 - 23:24 | Son Güncellenme: 16.09.2021 - 10:45

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Ünal Aysal'dan Galatasaray futbol takımını çalıştırmak için teklif aldığını açıklayınca Ted Laso dizisi akla geldi.

Televizyon dizisi az daha gerçek oluyormuş!

AJANSSPOR HABER-DETAY

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, 6-7 sene önce Galatasaray futbol takımını çalıştırmak için teklif aldığını söyledi. Ataman'ın bu sözleri akla televizyon dizisi Ted Lasso'yu akla getirdi.

Premier Lig tanıtımından dizi oldu

"Ted Lasso", Bill Lawrence, Jason Sudeikis, Joe Kelly ve Brendan Hunt tarafından geliştirilen, Sudeikis'in ilk olarak NBC Sports'un Premier Lig kapsamındaki tanıtım dizisinde canlandırdığı aynı isimdeki bir karaktere dayanan bir Amerikan sitcom televizyon dizisi.

Ataman ne demişti?

Anadolu Efes koçu Ergin Ataman, Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde başkan Ünal Aysal'ın kendisine futbol teknik direktörlüğü teklifi yaptığını söylemişti. Ataman şöyle konuşmuştu: "6-7 sene önce Ünal Aysal bana Galatasaray futbol takımını çalıştırıp çalıştıramayacağımı sordu. 1-2 senelik eğitimden sonra yapabilirim demiştim. Bu tekliften birkaç ay sonra başkanlığı bırakmıştı. Böyle bir görüşmemiz oldu."

Senin için hazırladığımız haberler