Telles'in açtığı atkı ortalığı karıştırdı! Benfica hareket geçti...

14.05.2018 - 10:04 | Son Güncellenme: 14.05.2018 - 10:04

Telles'in açtığı atkı ortalığı karıştırdı! Benfica hareket geçti...

Portekiz liginde geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Porto’nun zafer kutlamaları skandala sahne oldu. Galatasaray’ın eski futbolcusu olan mavi-beyazlı ekibin Brezilyalı oyuncusu Alex Telles, açtığı atkıyla iki kulübü birbirine düşürdü. (Skorer)

Porto’nun şampiyonluk kutlamalarında Alex Telles, ezeli rakiplerine küfürlü söz içeren atkı açtı. Benfica sert sözlerle tepki gösterirken, ceza için federasyona başvurdu.
‘B.kun tekisin Benfica’ Porto, şampiyonluk kutlamalarında şehirde taraftarlarla buluşurken, 25 yaşındaki oyuncu, ezeli rakibe küfürlü göndermede bulunan bir atkı açtı. Üzerinde ‘B.kun tekisin Benfica’ yazan atkı, kırmızı-beyazlıları kızdırdı.
Nefret suçu işlendi Benfica Kulübü, Alex Telles’in tuttuğu atkıyla nefret suçu işlendiğini savundu. Yaşananlar nedeniyle büyük bir tepki gösteren Lizbon ekibi konuyu federasyon disiplin kuruluna taşıdı. Telles için ‘Bu nasıl bir profesyonel futbolcu!’ ifadeleri kullanılırken, Porto’ya çok ağır ve emsal oluşturacak tarihi bir ceza verilmesi talebinde bulundu.
Fenerbahçe’yi de kızdırdı Benfica’yı çileden çıkaran Alex Telles aynı şampiyonluk kutlaması sırasında, Fenerbahçe taraftarlarını da kızdırmıştı. Kutlama sırasında instagramdan canlı yayına geçen Telles ‘Fener ağlama’ şeklinde tezahüratta bulunmuştu.  
Senin için hazırladığımız haberler