Telles'ten Galatasaray açıklaması!

10.12.2018 - 21:13 | Son Güncellenme: 10.12.2018 - 21:14

Porto forması giyen eski Galatasaraylı Alex Telles, yarın oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Telles: ”Benim için önemli bir maç olacak”

Tecrübeli futbolcu yaptığı açıklamada, ”Şüphesiz benim için önemli bir maç olacak. Burada güzel günler geçirdim. İyi dostlarım oldu. Onlarla görüşmek güzel bir durum. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istiyoruz. Zor bir maç olacak. Yolumuza devam etmek istiyoruz.  Bugüne kadar iyi bir sonuçla geldik, lider durumdayız. Zorluklar var, bu zorlukları aşacak durumdayız” diye konuştu.

"Kendimi iyi hissediyorum"

Zor bir ambiyansta oynayacağız. Oyuna konsantre olursak iyi bir sonuç elde edeceğimizi düşünüyorum. Takımdaki bütün futbolcuların bu duruma hazırlıklı olduğunu söyleyebilirim. Bütün oyuncular üst turu garantilediğimiz için motivasyon konusunda tecrübeli. Burada çok güzel anılarım ve güzel dostluklarım oldu. Onlarla görüşeceğim için mutluyum. Kendimi gayet iyi hissediyorum. İkili mücadelelerde zaman zaman zorluk çekiyorum. Tabii ki antrenör değişikliği oldu. Oyuncular geldi gitti. Galatasaray'ı zaman buldukça takip ediyorum, destekliyorum.

"Bu durumdan mutluyuz"

Şampiyonlar Ligi'nden lider çıktıklarını anımsatan Telles, "Bu durumdan mutluyuz. Bunun sebebi tüm takımın sadece galibiyete motive olması." dedi.

(AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler