Temizlik Görevlisine Tokat Atmıştı! TJK Suç Duyurusunda Bulundu

İsa Kethüda
10.01.2023 - 12:44 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 12:49

Türkiye Jokey Kulübü, İzmir Şirinyer Hipodromunda temizlik personeline tokat atan yarışsever ile ilgili suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Detaylar.

Temizlik Görevlisine Tokat Atmıştı! TJK Suç Duyurusunda Bulundu

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) İzmir Şirinyer Hipodromunda temizlik görevlisine tokat atan şahsın hipodromlara girişinin yasaklandığını ve hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

TJK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yarışsevere ile ilgili suç duyurusunda bulunuldu

"İzmir Şirinyer Hipodromunda 08.01.2023 tarihinde Kulübümüzün temizlik hizmeti aldığı taşeron firmanın personeline tokat atan yarışsevere karşı ilgili personel tarafından Savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur.

Girişine izin verilmeyecek

Söz konusu yarışseverin hipodromlara giriş yasağı ve gerekli idari cezaların verilmesi için Kulübümüzce ilgili mercilere gerekli başvuru yapılmıştır. Sonuçlanana kadar Kulübümüz tarafından girişine tedbiren izin verilmeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Güzel İzmir Koşusu'nu Wardenclyffe kazandı

Öte yandan, Güzel İzmir Koşusu'nu Wardenclyffe kazandı. 

TJK'dan yapılan açıklamada, "2023 yılı Güzel İzmir Koşusu'nu, Özgür Demir'in sahibi olduğu Wardenclyffe (Victory Gallop - Undercover Soldier / Lost Soldier) jokeyi Gökhan Kocakaya idaresinde kazandı. Sema Ulaş yetiştirmesi, Mehmet Kaya'nın antrenörlüğünü üstlendiği 4 yaşındaki al erkek safkanın elde ettiği bu birincilik kariyerinin ikinci Açık koşu zaferi, toplamda ise onuncu galibiyeti olarak kayıtlara geçti" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler