Temsilcisi Açıkladı: Beşiktaşlı Weghorst'u Eintracht Frankfurt İstiyor

20.12.2022 - 18:23 | Son Güncellenme: 20.12.2022 - 18:34

Wout Weghorst'un Beşiktaş'a transferinde inisiyatif kullanan FIFA Menajeri Mithat Halis, Hollandalı oyuncunun Beşiktaş'ta kalmak istediğini söyledi. Detaylar...

Temsilcisi Açıkladı: Beşiktaşlı Weghorst'u Eintracht Frankfurt İstiyor

Özgür SANCAR - AJANSSPOR

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Hollandalı golcü oyuncu Wout Weghorst'a Almanya'dan talip çıktı. 30 yaşındaki oyuncunun temsilcisi resmen açıkladı. Detaylar...

''Beşiktaş, bonservisi ödemezse Frankfurt'a gider''

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Halis, ''Weghorst, Beşiktaş'tan neden ayrılsın. Weghorst'un satın alma opsiyonu 10 milyon Euro. Bunu ödeyip, sözleşmesini uzatınca dedikodu kalmaz. Beşiktaş öderse opsiyon maddesindeki rakamı oyuncu alır; ödemezse başka takımlar devreye girer.  Weghorst, Beşiktaş'ta kalmak istiyor. Taraftar da onu istiyor. Beşiktaş bu parayı ödeyemeyeceğini söylerse, o zaman durum değişir. Bu parayı başka bir takım ödeyebilir. Eintracht Frankfurt, Weghorst'u almak istiyor. Orada  Kolo Muani ile Weghorst'u yanyana oynatmak istiyor. Muani de Fransa milli takımının santroforlarından. '' dedi.

Açıklamalarına devam eden FIFA Menajeri Mithat Halis, ''Frankfurt teknik direktörü Oliver Glasner Weghorst ile Muani'yi birlikte oynatmak istiyor. Beşiktaş, opsiyon maddesini kullanmazsa, Franfurkt bu parayı öder, Weghorst'la da anlaşır. Ama Beşiktaş'ın bu konuda önceliği var, 10 milyon Euro'yu ödediği taktirde, hiçbir dedikoduya mahal bırakmadan oyuncu Beşiktaş'ın olur'' dedi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Wout Weghorst kararı: Bonservis...
Habere Git

Fenerbahçe, Haji Wright'ı istiyor mu? 

Haji Wright'ın Antalyaspor'a transferinde de inisiyatif kullanan Mithat Halis, Abdli oyuncunun Fenerbahçe'ye transferi konusunda ise ''Yaz döneminde Türkiye'de 5 takım, Avrupa'dan 10 takım Haji Wright'ı istedi. Ama kendisi 'Ben Antalyaspor'da kalacağım' dedi ve kaldı. İtalya'dan Atalanta, İngiltere'den Crystal Palace'ın onu istediği doğru. Ama Türkiye'de bir başka takıma gitme olasılığını yüksek görmüyorum. Antalyaspor'un başkanı Aziz Çetin onun için 10 milyon Euro istiyor. Fenerbahçe ya da bir başka Türk takımı onu istiyorsa bu paraları vermek zorunda. Ama ben buna ihtimal vermiyorum.'' dedi.

Gelecekteki değeri 30 milyon Euro olur''

Haji Wright açıklamasına devam eden Halis, ''Antalyaspor Wright için 2 milyon Euro bonservis parası ödemiş, ayrıca 300 bin Euro da kiralama bedeli ödemişti. Wright için, 10 milyon Euro istemek son derece mantıklı. 1.93 boyu var;a ama topu alır alırmaz rakip kaleye doğru hızlanabiliyor. Çok güçlü ve dayanıklı. Gelecekteki değeri 30 milyon Euro olur'' şeklinde konuştu. 

10 gollük katkı verdi

Beşiktaş'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Wout Weghorst bu sezon Siyah-Beyazlılarla 14 karşılaşmada görev aldı. Hollandalı oyuncu 6 gol atarken 4 gol pası vermeyi başardı.

İlgini Çekebilir
Crystal Palace Süper Lig golcüsüne talip oldu
Habere Git

47 karşılaşmada 27 gole katkı

Antalyaspor'da 1.5 sezondur forma giyen ABDli oyuncu Akdeniz ekibiyle 47 karşılaşmada görev aldı. 24 defa gol atma başarısı gösteren Haji Wright, 3 asist yaptı. Bu sezon Süper Lig'de çıktığı 12 karşılaşmada ise 9 gol atma başarı elde etti. Golcü oyuncu gol krallığında ise Fenerbahçeli Valencia'nın altında ikinci sırada takip ediyor.

Crystal Palace ve Atalanta talip

Ajansspor'un daha önce duyurduğu haberde Antalyaspor'un genç oyuncusu için transfer teklifi sunan iki ekip belli oldu. İtalya Serie A takımlarından Atalanta ile birlikte 4 kulübün takibe aldığı Haji Wright için Premier Lig temsilcisi Crystal Palace da devreye girdi. Kırmızı-Beyazlılarla temas kuran İngiliz ekibinin, transferde en güçlü aday olduğu da gelen haberler arasında yer aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler