Aboubakar'ın temsilcisi iddialara yanıt verdi: Koca bir yalan

İsa Kethüda
14.12.2023 - 18:11 | Son Güncellenme: 14.12.2023 - 18:19

Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar'ın temsilcisi Pini Zahavi basında çıkan iddialar ile ilgili açıklamalar yaptı.

Aboubakar'ın temsilcisi iddialara yanıt verdi: Koca bir yalan

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, yeni futbol yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan 5 oyuncudan bir olan Vincent Aboubakar'la ilgili olarak, Kamerunlu futbolcunun temsilcisi Pini Zahavi önemli açıklamalarda bulundu.

"Aboubakar ailevi sorunlarını gerekçe göstererek Paris'e gitti

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Zahavi, "Vincent Aboubakar'ın ailevi sorunlarını gerekçe göstererek Paris'e gitti.

"Saç ektirdiği ve idmana bu yüzden çıkmadığı iddiaları yalan"

Aslında orada saç ektirdiği, sonra da saçına zarar gelmemesi için antrenmanlara çıkmadığı yönündeki haber, koca bir yalandan ibaret. 

İlgini Çekebilir
Rus devi Aboubakar'ın peşinde
Habere Git

"Aboubakar antrenmanlara başlayacak"

Tam bir saçmalık. Vincent Aboubakar atrenmanlara dönecek. Ortada büyük bir yanlış anlama var. Beşiktaşlı yetkililer bu konuda Vincent'le konuştular. Tekrar takımla antrenmanlara başlayacak'' dedi. 

Spartak Moskova, Aboubakar ile ilgileniyor

Öte yandan Rusya Ligi takımlarından Spartak Moskova'nın Kamerunlu golcü ile ilgilendiği ve kış transfer döneminde kadrosuna katmak için siyah-beyazlı ekibin kapısını çalacağı iddia edildi. İlgili haberi okumak için tıklayın.

Aboubakar'ın bu sezonki performansı

1 yılı opsiyonlu olmak üzere 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Aboubakar, bu sezon forma giydiği 22 karşılaşmada 11 gol ve 3 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Aboubakar için çözüm arıyor
Habere Git

Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş'a maliyeti

Siyah-Beyazlılar, Vincent Aboubakar'a net 1.140.000 Euro imza parası ve 2022-2023 sezonu için net 1.555.000 Euro, kalan sezonlar için sezon başına net 3.110.000 Euro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 12.000 Euro maç başı ücreti ödeyeceğini açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler