Temsilcisi duyurdu: Avrupa'nın en iyi kulüpleri Enis Destan için arıyor!

İsa Kethüda
21.03.2024 - 13:04 | Son Güncellenme: 21.03.2024 - 13:16

Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da forma giyen Enis Destan'ın temsilcisi Erk Toros açıklamalar yaptı. Toros, oyuncuya gelen teklifler hakkında konuştu.

Temsilcisi duyurdu: Avrupa'nın en iyi kulüpleri Enis Destan için arıyor!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Enis Destan'ın temsilcisi Erk Toros, futbolcunun İtalya'nın Udinese takımından 5 milyoun Euro'ya ulaşan bir teklif aldığı iddiası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

"Udinese konusunda bize gelen bir bilgi yok"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Toros, "Udinese konusunda bize gelen bir bilgi yok; ama kulüpler düzeyinde bir görüşme olmuştur. O konuda bir bilgimiz yok. Gelen teklif 5 milyon Euro diye okudum haberlerde, Trabzonspor yönetiminin de bunu az bulduğu yazıyor. 

"Avrupa'nın iyi kulüpleri beni Enis Destan için arıyor"

Bana göre de az. Maalesef genç Türk oyuncularımıza değerlerinin altında teklifler geliyor. Avrupa'nın iyi kulüpleri beni Enis Destan için arıyor. 

İlgini Çekebilir
Enis Destan'a sürpriz talip! Yurt dışından...
Habere Git

"Enis, Trabzonspor'un kontratlı oyuncusu"

İsim vermem doğru olmaz; ama bunlar gerçekten iyi kulüpler. Enis kontratlı bir oyuncu, dolayısıyla ben bu kulüplere doğrudan Trabzonspor'la görüşmeleri gerektiğini söylüyorum. Enis, Trabzonspor'un kontratlı oyuncusu" dedi. 

"A Milli takımda olmayı hak ettiğini düşünüyorum"

Enis Destan'ın A milli takım kadrosunda olmayı hak ettiğini belirten Erk Toros, "Ben EURO 2024'te A Milli takımda olmayı hak ettiğini düşünüyorum. 

"Sırtı kaleye dönük oynuyor"

Sırtı kaleye dönük oynuyor. Ceza sahası içerisinde etkili, bu tip çok oyuncumuz olmadığı için Enis'in A Milli takımda olması gerektiğini düşünüyorum. Bu tabii ki benim kişisel düşüncem" diye konuştu. 

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'den bir transfer daha! 3 yıllık sözleşme...
Habere Git

Bu sezonki performansı

Bordo-Mavili takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam eden 21 yaşındaki forvet oyuncu, bu sezon forma giydiği 31 karşılaşmada 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Forma giydiği takımlar

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 4.5 milyon Euro olan Destan, kariyerinde Altınordu ve Warta Poznan formalarını da giydi. Ümit Milli Takımımızda da görev yapan Enis Destan, 5 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler