Tenis Federasyonu'ndan Sadettin Saran'a teşekkür

25.04.2022 - 13:55 | Son Güncellenme: 25.04.2022 - 13:58

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ile Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş İstanbul Tenis Merkezi'nde bir araya geldi. İşte detaylar...

Tenis Federasyonu'ndan Sadettin Saran'a teşekkür

AJANSSPOR HABER

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Türkiye Tenis Federasyonu İstanbul Tenis Merkezi'ni ziyaret etti. TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul Kadınlar Tenis Turnuvası'nı izleyen Saran, Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ile görüştü.

Cengiz Durmuş: Sayın Saran'a teşekkür ediyorum

Cengiz Durmuş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kıymetli dostum, değerli iş insanı Sadettin Saran TTF İstanbul Tenis Merkezi'ni ziyaret etti. Ülkemizde sporun gelişmesi ve yaygınlaşması adına önemli desteklerde bulunan Sayın Saran'a nazik ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi ve bir video paylaştı.

Federasyondan paylaşım

Türkiye Tenis Federasyonu sosyal medya hesabı da şu paylaşımda bulundu: "Spora verdiği katkılar ile tanınan iş insanı Sadettin Saran, Tennis Championship'in gerçekleştiği TTF İstanbul Tenis Merkezi'ni ziyaret ederek Federasyon Başkanımız Cengiz Durmuş ile görüşmede bulundu."

Anastasia Potapova şampiyon oldu

18-24 Nisan tarihleri arasında yapılan TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul Kadınlar Tenis Turnuvası'nın final maçını Veronika Kudermetova'yı 6-3, 6-1'lik skorla 2-0 yenen Anastasia Potapova kazandı.

Kupalarını Kasapoğlu ve İmamoğlu'ndan aldılar

Şampiyon olan Potapova'ya, kupasını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu verdi. Kudermetova ise ikincilik kupasını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan aldı.

Senin için hazırladığımız haberler