Tennessee Titans'tan Cleveland Browns'a 30 sayı fark

09.09.2019 - 02:24 | Son Güncellenme: 09.09.2019 - 02:24

NFL'de Tennessee Titans, ilk hafta maçında konuk olduğu Cleveland Browns'ı 43-13 mağlup etti.

Cleveland Browns maçın ilk hücum serisinde çeşitli hücum opsiyonlarını kullanırken, etkili ilerlemeler kaydetti. 8 oyunda biten hücum serisi, koşuculardan Dontrell Hillard'ın 4 yardlık koşu touchdownıyla sonuçlandı. Ancak çaylak kicker Austin Seibert ekstra golü kaçırdı ve fark 7 sayıya çıkmadı. (10.11) Tennessee Titans ise, ilk hücum serisini Cairo Santos'un 37 yard uzaklıktan attığı alan golüyle tamamladı ve farkı 3 sayıya düşürdü (6.32) Browns, birinci 15 dakikalık bölümü 6-3'lük üstünlükle tamamladı.

Browns düzenden koptu

 
Ancak Tennessee Titans, önceki çeyrekten kalan hücumlarından sayı çıkaramayan Browns'a touchdownla cevap vermeyi başardı. Nashville ekibinin başarılı koşucusu Derrick Henry, 1 yardlık koşu oyununda topu gol bölgesine ulaştırdı. Touchdown sonrasında ekstra golde de isabet geldi ve Titans 10-6 öne geçti. (9.39) Hücumda bir türlü toparlanamayan ve hücum hattında sorunlar yaşayan Browns'ta oyun kurucu Baker Mayfield, tecrübeli linebacker Cameron Wake tarafından kendi gol bölgesinde sacklendi. Bu sack sonrasında Titans, 2 sayı değerindeki safety sayısı ile farkı 6 sayıya çıkardı. (1.42) İkinci çeyrekte sayı yemeyen Tennessee Titans, devreye 12-6 önde girdi.
 
Titans, üçüncü çeyreğin ilk hücum serisinde istediği mesafeleri alamasa da, son hakkında Cairo Santos'un ayağından bir alan golü daha buldu ve 53 yard uzaklıktan atılan golle fark 9 sayıya yükseldi. (11.53) Cleveland Browns, buna karşılık sık sık cezalar yese de, kritik oyunlarla önemli ilerlemeler kaydetti. Ohio ekibi, maçtaki ikinci touchdownını pas oyunundan buldu. Tight end David Njoku, Baker Mayfield'ın pasını tuttu ve gol bölgesine girdi. 3 yardlık touchdown sonrasında Austin Seibert, ekstra golde başarılı oldu ve fark 2 sayıya indi. (2.10) Ancak Tennessee Titans'ın cevabı gecikmedi. Play action pas oyununda Marcus Mariota'nın kendisine attığı topu yakalayan Derrick Henry, 75 yardlık bir touchdowna imza attı.  Hakemler pozisyonu bir kez daha izledi ve touchdown geçerli sayıldı. Sonrasında Cairo Santos'un ekstra golünden isabet geldi ve Titans skoru 22-13'e getirdi. (2.10) 
 

Titans savunması son noktayı koydu

 
Son 15 dakikaya geride giren Cleveland Browns'tan top kaybı geldi. Çeyreğin ilk dakikası geride kalmadan Baker Mayfield'ın Odell Beckham Jr.'a attığı pası Tennessee Titans'ın safetylerinden Kevin Byard, kendi yarı sahasının 37 yard çizgisinden aldı ve topu Cleveland yarı sahasının 35 yard çizgisine taşıdı. (14.16) Titans, interception sonrası elde ettiği hücum serisini touchdownla sonuçlandırdı. Wide receiverlardan Delanie Walker, 11 yardlık play action pas oyununda Marcus Mariota'nın pasını 3-4 yard arasında yakaladı ve topu gol bölgesine rahatlıkla taşıdı. Bu touchdownla farkı çift hanelere çıkaran Nashville ekibi, bir ekstra golden daha faydalandı ve skoru 29-13'e getirdi. (12.32) Titans savunması, çok fazla süre geçmeden bir interceptiona daha imza attı. Bu sefer cornerbackleriden Logan Ryan, Baker Mayfield'ın pasını yakaladı ve hücum hakkını takımına geçirdi. (11.17) Titans, bu seriyi de touchdownla noktalamasını bildi. Delanie Walker, 7 yardlık pas oyununda Marcus Mariota'dan aldığı topu, sağ taraftan rahat bir şekilde gol bölgesine taşıdı. Touchdownın ardından Cairo Santos bir ekstra gol daha attı ve farkı 23'e çıktı. (9.03)  Oyundan iyice kopan Browns'ta Baker Mayfield bir interception pası daha attı. Baker Mayfiled'ın pasını yakalayan Titans'ın yıldız cornerbacki Malcolm Butler, 38 yardlık dönüşünü touchdownla bitirdi. Pick 6'nın ardından yine touchdown sonrası golde isabet kaydeden Nashville ekibi, farkı 30 sayıya yükseltti. (3.02) Kalan sürede sayı olmadı ve Tennessee Titans, Cleveland deplasmanından 43-13'lük skorla galip ayrıldı.
 
 
MAÇTA ÖNE ÇIKAN İSİMLER 
 
 CLEVELAND BROWNS 
 
Baker Mayfield (QB): 38'de 25 pas isabeti, 285 yard pas mesafesi, 1 touchdown ve 3 interception pası
 
David Njoku (TE):  6'da 4 pas yakalamada 37 yard mesafe ve 1 touchdown
 
Myles Garrett (DE): 5 tackle, 2 tackleda mesafe kaybettirme, 2 sack
 
 TENNESSEE TITANS 
 
Marcus Mariota (QB): 24'te 14 pas isabeti, 248 yard pas mesafesi, 3 touchdown pası
 
Derrick Henry (RB): 19 koşu oyununda 84 yard mesafe ve 1 koşu touchdownı, 1 pas oyununda 75 yard pas yakalama touchdownı
 
Cameron Wake (LB): 3 tackle, 2.5 sack, safety sayısı
 
Malcolm Butler (CB): 2 tackle ve 1 interception dönüşünde touchdown
 
Logan Ryan (CB): 8 tackle, 1 tackleda mesafe kaybettirme, 1.5 sack, 1 interception
 

Senin için hazırladığımız haberler