Büyükçekmece Tepecik’ten Tarihi Başarı!

İsa Kethüda
13.04.2023 - 13:15 | Son Güncellenme: 13.04.2023 - 13:21

TFF 3. Lig'de yer alan ve sezon başında küme düşme adayları arasında gösterilen Büyükçekmece Tepecikspor tarihi bir başarıya imza attı. İşte detaylar...

Büyükçekmece Tepecik’ten Tarihi Başarı!

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesine bağlı bir mahalle olmasına rağmen yıllardır profesyonel liglerde başarıyla boy gösteren bir takım Büyükçekmece Tepecikspor.

Başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor

Kadrosunda daha önce şampiyonluk yaşamış Erçağ Evirgen ve Ufuk Er gibi tecrübeli oyuncuların bulunduğu yeşil-beyazlı takım son haftalarda aldığı başarı sonuçlar ile dikkat çekmeye başladı.

Son 5 maçta 5 galibiyet elde etti

Sezon başında küme düşme adayları arasında gösterilen Tepecikspor, kulüp tarihinin en önemli başarılarından birini elde ederek son 5 maçta 5 galibiyet elde etti; play-off yarışında ben de varım dedi. Buna benzer bir seriyi en son 12 sezon önce gerçekleştirmişlerdi.

Büyük bir çıkışa imza attılar

Kendi sahasında Beyoğlu Yeni Çarşıspor’a yenildikten sonra camiayı tanıyan teknik adam Armağan Turhan’ın da katkılarıyla sırasıyla Siirt İÖİ, Bergama Bld, Çankaya FK, Niğde Anadolu ve son olarak Fatsa Bld. takımlarını dize getirerek büyük bir çıkışa imza attılar.

Büyükçekmece Tepecikspor, TFF 3. Lig'de bu sezon 28 maç sonunda 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 40 puan topladı ve play-off hattının 2 sıra aldında 8. sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler