Terim 2 ismi istiyor!

26.01.2019 - 13:08 | Son Güncellenme: 26.01.2019 - 10:08

Galatasaray'da forvet transferinde halen bir sonuç alınamazken, Teknik Direktör Fatih Terim'in Alan Carvalho ve Benjamin Tetteh'i istediği iddia edildi.

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim'den yönetime transfer mesajı... Tecrübeli çalıştırıcı, Sarı-Kırmızılı yönetimle yaptığı toplantıda, "Transferlerin kolay sonuçlanmadığını biliyorum. Ancak zamanımız daralıyor. Alan ve Tetteh transferlerinin bitirilmesini istiyorum. İki isim de benim sistemime göre" dedi.

Terim, "Onlar için tüm şartları zorlayalım. Gerekli fedakarlıkları yapalım. Forvet transferi yapmadan şampiyonluk çok zor. Bunu sadece ben değil tüm Galatasaray camiası biliyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Alan'ın menajeri Özkan Doğan, "Transfer sonuçlanma aşamasına geldi. Ancak G.Saray'ın transferi Brezilyalı bir menajer üzerinden yapmayı çalışması görüşmeleri tıkadı" dedi.

Doğan, "Alan başka bir menajer ile transferi bitirirse ceza ödeyecek. Kendisi ceza ödemek istemiyor. Transferin gerçekleşmesi için Galatasaray ile yeniden masaya oturacağız" şeklinde konuştu. (Takvim)

Senin için hazırladığımız haberler