Terim açıkladı: "Omar'ın futbola dönmesi için..."

20.01.2021 - 18:39 | Son Güncellenme: 20.01.2021 - 18:48

Son dakika haberleri... Fatih Terim, Galatasaray'ın Denizlispor ile oynayacağı maç öncesinde talihsiz bir kaza geçiren Omar Elabdellaoui hakkında açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Terim açıkladı: "Omar'ın futbola dönmesi için..."

Yılbaşı gecesinde havai fişek sebebiyle suratını ve gözünü etkileyen talihsiz bir kazan geçiren Omar Elabdellaoui, hastaneden taburcu olduktan sonra Galatasaray kampını ziyaret etmişti.

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray'ın Denizlispor ile oynayacağı maçın öncesinde teknik direktör Fatih Terim, Omar Elabdellaoui hakkında konuştu.

"Omar ve ailesi, kendi ailemiz gibidir"

Omar'ın tedavisinin sevgiyle yapacaklarını söyleyen Fatih Terim, "Omar o kazadan sonra ilk defa Florya'ya geldi. Onu karşıladık. Alkışlarla karşıladık. Duygusal anlar yaşandı. Omar ve ailesi, kendi ailemiz gibidir. Kulübümüz, biz, arkadaşları her dakika yanındayız. Tedaviyi sevgiyle yapacağız. Yüzündeki yanıklardan iz kalmadı. Gözünün de iyie gideceğine inanıyorum. Önce sağlığı. Sonrasında top oynaması için uğraşacağız. Olmazsa bile sevgimizi, ilgimizi ona vereceğiz. Kardeşi, misafirleri ve ben birlikte oturduk. İnşallah bir daha böyle bir şeye rastlamayız." ifadelerini kullandı.

Omar'ın istatistikleri

Bu sezon Galatasaray formasıyla toplamda 13 maça çıkan Norveçli sağ bek, henüz gol veya asist katkısı yapamadı.

Senin için hazırladığımız haberler