"Terim adaleti ararken, millet Galatasaray'ı arıyor"

06.07.2020 - 09:37 | Son Güncellenme: 06.07.2020 - 09:42

Galatasaray iç sahada Trabzonspor'a 3-1 kaybetti. Spor yazarlarından Şansal Büyüka, maçla ilgili görüşlerini okurlarıyla paylaştı. Büyüka, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i eleştirdi.

"Terim adaleti ararken, millet Galatasaray'ı arıyor"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Süper Lig’in 30.haftasında sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup etti. Yarışta ağır bir darbe alan sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Fatih Terim, maç sonunda Cüneyt Çakır’a göndermelerde bulunmuştu. Spor yazarı Şansal Büyüka’dan Terim’e bir eleştiri geldi.

Şansal Büyüka'dan Terim'e eleştiri

Spor basınının usta kalemlerinden Şansal Büyüka, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’i eleştirdi.

"Terim adaleti, millet de Galatasaray'ı arıyor"

Büyüka, “Fatih Hoca hafta arası ‘Adalet arıyoruz’ demişti… Bana göre son derece haklı… Ancak Fatih Hoca adalet ararken, millet Galatasaray’ı arıyor, bundan da haberi olsun...” ifadelerini kullandı. 

Yerli oyuncu göndermesi...

Ayrıca Büyüka, yabancı sınırlaması konusunda da bir değerlendirmede bulundu.

"İlk defa bu kadar berbat oynadı"

Milliyet gazetesi yazarı, ”Bir kesim her fırsatta ‘bu kadar yabancı olur mu? Türk oyuncu niye yok?’ diyor… Alın size Galatasaray... Belki de bu sezon bir maça ilk defa bu kadar çok Türk oyuncu ile başladı… İlk defa bu kadar berbat oynadı” görüşünü savundu.

İlk 11'de 4 yerli oyuncu sahaya çıkmıştı

Galatasaray’da Trabzonspor maçında sahaya çıkan ilk 11’de yerli oyuncular arasında Okan Kocuk, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı ve Emre Akbaba yer almıştı.

Galatasaray'ın ligde kalan maçları

Galatasaray, Süper Lig’in 31.haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaştıktan sonra bir sonraki maçta Ankaragücü’ne konuk olacak. 33.haftada iç sahada Göztepe’yi konuk edecek Terim ve öğrencileri, son maçta ise Antalyaspor ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler