Terim geleceği gördü! O golü çok önceden tasarlamıştı…

13.03.2021 - 21:46 | Son Güncellenme: 13.03.2021 - 21:52

Süper Lig’de Galatasaray, Kayserispor’u yenerken Onyekuru'nun maçı bitirdiği gol tesadüf değil. Sarı kırmızılıların deneyimli teknik patronu Fatih Terim, bu planı haftalar öncesinden yapmıştı. Detaylar haberimizde…

Terim geleceği gördü! O golü çok önceden tasarlamıştı…

BURHAN CAN TERZİ-AJANSSPOR

Galatasaray, Kayserispor deplasmanında çok kritik bir galibiyet aldı. Kazanılan 3 puanla lider Beşiktaş'ın rahatlamasına izin vermeyen sarı-kırmızılılarda Kayseri karşılaşmasının kilidini Falcao açarken, maçı koparan Fatih Terim'in Feghouli ve Onyekuru hamleleri oldu. 

Sistem değişikliğine gitti, 3 oyuncuyla hamle yaptı

Karşılaşma 1-0 devam ederken Kayserispor tehlikeli hücumlar oluşturuyordu. Terim, sistem değişikliği yapıp Kerem, Onyekuru ve Feghouli'yi de sahaya attı. İşte tam da bu noktada tecrübeli antrenörün planları çok iyi işledi.

"Top rakipteyken de.."

Fatih Terim, haftalar öncesinde Başakşehir maçı sonunda Onyekuru'nun gelişine atıfta bulunup "Sevindirici taraf, bugün için bir analiz yapacak olursak özellikle, top bizdeyken tehlikeliydik, şimdi rakipteyken de tehlikeliyiz" açıklaması yapmıştı. 

Galatasaray da Onyekuru ile farkı önce ikiye çıkardı sonrasında da harika bir kontratakla 3'ü buldu. Cimbom top rakipteyken de nasıl maçı koparabileceğini gösterirken Terim'in, haftalar önceki sözü bu maçta da can buldu.

Feghouli'nin zekası!

Galatasaray'da sakatlıktan kurtulduktan sonra sahalara geri dönen Sofiane Feghouli, kalitesini, klasını yine gösterdi ve ne kadar üst düzey bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Onyekuru'ya kendi yarı sahasında da "Alda at" pası gönderen Feghouli, bu sezonki 4'üncü asistini yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler