Fatih Terim, Galatasaray'ın golcülerini suçladı "Bu Oyunu İzah Etmek Çok Zor"

28.12.2021 - 22:17 | Son Güncellenme: 29.12.2021 - 00:58

Galatasaray ile Altaş Denizlispor'a Ziraat Türkiye Kupası'nda penaltılarda elendi. Fatih Terim maçtan sonra takımı eleştirirken transfer açıklaması yaptı.

Fatih Terim, Galatasaray'ın golcülerini suçladı "Bu Oyunu İzah Etmek Çok Zor"

AJANSSPOR-HABER

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu maçında Galatasaray, normal süresi ve uzatmaları 3-3 berabere biten maçta Altaş Denizlispor'a penaltı atışları sonucunda 6-5 mağlup oldu ve kupaya veda etti.

Sarı-kırmızılı takımda cezası biten teknik direktör Fatih Terim, Altaş Denizlispor maçında takımının başında sahaya çıktı.

Tecrübeli teknik adam, Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile oynanan derbiden sonra toplamda 6 maç ceza aldı.

Terim, ligdeki Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Altay, Demir Grup Sivasspor, Medipol Başakşehir, Adana Demirspor ve Fraport TAV Antalyaspor maçlarında takımından ayrı kalarak cezasını çekti.

"Basit bir maçı komplike hale biz soktuk"

Karşılaşma sonra maçı değerlendiren Terim, "Sıra dışı olmasına neden olan biziz. Basit bir maçı komplike hale biz soktuk. Olmayan gollerin açıklaması yok. 2 farklı öne geçmezseniz sıkıntı yaşarsınız. Atamadığımız goller, oynadığımız müthiş oyunu gölgeledi. Müthiş zevk veren oyunda son vuruşlar yapılamadı. 1 metreden atamama beceriksizliğini gösterdik. Gereksiz 10 kişi kaldık.

"Bu oyunu izah etmek çok zor"

8'de yedik. Artık onlarla ilgili bir şey demiyorum. Değmez, maalesef genç takımın bu zararlarını sahadaki bazı yanlışlarını düzeltinceye kadar bu sıkıntıları çekeceğiz. Bu oyunu izah etmek çok zor. Golcülerimizin daha müsait olanlara vermeme gibi bir günüydü bugün. Bu da doğru değil. 

"Yetenekli gençlerle devam edeceğiz"

Elendikten sonra nasıl elendiğinizin önemi yok. Hiç hoş bir şey değil. Bu bize yakışmadı. Bu oyunun karşılığı da bu değildi. Galatasaray'ın kurtuluşu bu. Yetenekli gençlerle devam edeceğiz. İnatla bu projenin doğru olduğunu savunacağız. Benim de hayatıma böylesi denk gelmedi. Böyle oynayıp elenmek hoş değil.

Transfer açıklaması

Türkiye'nin içinde bulunduğu durumda ne gerekiyorsa onu yapacağız. Ekonomik durumumuz müsait değilse transfer yapmayız. Başkan ile yarın yine buluşacağız. Galatasaray adına hangisi doğruysa onu yapacağız" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler