Fatih Terim ile ayrılan Panathinaikos Yunanistan Kupası'nı aldı

Akın Ungan
25.05.2024 - 22:53 | Son Güncellenme: 25.05.2024 - 22:59

Son dakika | Teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayıran Panathinaikos, Yunanistan Kupası final maçında Aris'i 1-0 yenerek şampiyonu oldu. Detaylar.

Fatih Terim ile ayrılan Panathinaikos Yunanistan Kupası'nı aldı

AJANSSPOR HABER

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Turu'nda beklenen performansı gösteremeyen Panathinaikos, son olarak PAOK karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayırdı. Terim ayrılığınından sonra Yunanistan Kupası finalinde Aris ile karşılaşan takım, maçı 1-0 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Gol 90+7’de geldi

Seyir zevki yüksek olan maçta heyecan dolu anlar yaşansa da 90 dakika boyunca gol sesi çıkmadı. Uzatma dakikalarının son anları oynanırken Panathinaikos atağında arka direkte topla buluşan 22 yaşındaki defans oyuncusu Georgios Vagiannidis topu ağlara gönderdi ve takımına kupayı kazandırdı.

Kadın hakem yönetti

Panathinaikos ile Aris’in karşı karşıya geldiği Panhessaliko Stadio’da oynanan müsabakayı Fransız kadın hakem Stephanie Frappart yönetti. 

İlgini Çekebilir
Fatih Terim için büyük iddia... Süper Lig devi gündemine aldı
Habere Git

Kartlar havada uçuştu

İki Atina ekibinin karşı karşıya geldiği maçta karşılaşmanın kadın hakemi Stephanie Frappart, maç boyunca toplam dokuz sarı kart ve üç kırmızı kart gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler