Terim, neşteri vuruyor

05.09.2015 - 09:24 | Son Güncellenme: 05.09.2015 - 10:56

A Milli Futbol Takımımız, Letonya ile önceki akşam oynadığı ve berabere kaldığı karşılaşmada büyük hayal kırıklığı yaşadı. Terim de Hollanda maçında değişikliğe gidecek.

Ay-Yıldızlı futbolcular, yakaladıkları pozisyonları kaçırma yarışına girince, son dakikalarda Sabala, Türkiye'nin umutlarını yıkan golü ağlarımıza bıraktı. Letonya karşısında yitirilen 2 puan ise Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kadroda operasyona gitmesine neden oldu. 

ELEŞTİRİ OKLARI!.. 
Beraberli k sonrası 'eleştiri oklarının hedefi' haline gelen Fatih Terim'in, EURO 2016 finalleri yolunda Hollanda ile yarın oynayacağı 'hayati maçta' bazı mevkilerde değişikliğe gitmesi bekleniyor. Bu isimlerin başında da kaleci Volkan Babacan'ın bulunduğu ifade ediliyor. Tedirgin bir futbol sergileyen ve golde de hamle yapmakta geç kalan Volkan'ın yerine Terim'in, Onur Kıvrak'a görev vermesi bekleniyor. 

SERDAR-VOLKAN KULÜBEYE 
Fatih Terim'in, defansta da operasyona giderek, Serdar Aziz'in yerine göbekte Semih Kaya'yı Hakan ile oynatacağı vurgulanıyor. Letonya sınavına sağ kanatta başlayan Ozan Tufan'ın yerine Şener Özbayraklı forma giyecek. Orta sahada ise kaçırdığı gollerle saç baş yoldurtan Volkan Şen'in yerine Mehmet Topal oynayacak. Ayrıca Selçuk ve Hakan Çalhanoğlu da yer alacak. Kanatlarda Gökhan Töre ve Arda, ileride ile ise Burak oynayacak.

Fotomaç

Senin için hazırladığımız haberler