Terim 'Olacak iş değil' dedi ama… İşte Belhanda kararının perde arkası!

10.03.2021 - 13:46 | Son Güncellenme: 10.03.2021 - 17:00

Galatasaray haberleri... Sarı kırmızılı camiada şok yaratan Younes Belhanda ile yolların ayrılması kararının perde arkasında neler yaşandı? Faslı oyuncunun nasıl ve ne gerekçeyle gönderildiği, teknik direktör Fatih Terim'in bu karara ne tepki verdiği gibi soruların yanıtına yine Ajansspor ulaştı. İşte ayrıntılar...

Terim 'Olacak iş değil' dedi ama… İşte Belhanda kararının perde arkası!

BURHAN CAN TERZİ-AJANSSPOR ÖZEL

Galatasaray'da Younes Belhanda'nın sözleşmesi feshedilirken olayın perde arakasına Ajansspor ulaştı. Galatasaray'ın Sivasspor ile Türk Telekom Stadyumu'nda oynadığı karşılaşma sonrası takımın 10 numarası Younes Belhanda, "Yöneticiler Instagram ve Twitter'da dolanmak yerine zeminle ilgilenmeliler" ifadesini kullanmıştı. Bozuk zemini eleştiren Belhanda, Florya'daki antrenman sahasının çiminin dahi stattan daha iyi olduğunu söylemişti. 

Galatasaray'ın kurmayları dün akşam toplandı

Dün basın toplantısında bu konu Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e hatırlatıldı ama Cengiz, Belhanda ile ilgili bir söz söylemedi. Ancak bu gelişme dün akşam başkan ve kurmayları arasında tartışıldı.

Cengiz: Belhanda bana hakaret etti

Mustafa Cengiz, Belhanda için "Bana hakaret etti. Sosyal medya lafını bana söyledi" diyerek kızgınlığını dile getirdi. Yöneticiler ise başkanı sakinleştirmeye çalışsa da sözleşme feshi için karar alındı.

Terim: Şu kritik dönemde olacak iş değil!

Sonrasında Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim'e bu karar bildirildi. Tecrübeli teknik adamın cevabı ise, "Ceza verin de şu kritik dönemde olacak iş değil" şeklinde oldu. Yani Galatasaray’da Belhanda ile yolların ayrılması kararına Fatih Terim onay vermedi, ancak yönetim sözleşme feshini gerçekleştirdi.

Şimdi bu durumun sarı kırmızılı ekibe neler getireceği ve özellikle de yönetim ile Terim arasında yeni bir kriz yaratıp yaratmayacağı merakla bekleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler