Terim'in tercihi Etebo! Rangers maçında...

30.09.2020 - 18:32 | Son Güncellenme: 30.09.2020 - 18:34

Son dakika haberleri... UEFA Avrupa Ligi'nde Rangers ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Galatasaray’ın bu sezon şu ana kadarki en kritik maçında yeni transfer Etebo’ya büyük iş düşecek. İşte detaylar...

Terim'in tercihi Etebo! Rangers maçında...

Burhan CAN TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray, yarın UEFA Avrupa Ligi’nde çok kritik bir maça çıkacak. Final niteliği taşıyan karşılaşmada Rangers deplasmanına konuk olacak sarı-kırmızılılarda gribal enfeksiyon geçiren ve bu sebeple kadroya alınmayan Arda Turan takımdaki en önemli eksik.

Tecrübeli futbolcunun yokluğunda Emre Kılınç’ı sol çizgiye çekmeyi planlayan teknik direktör Fatih Terim orta sahada da Taylan ve Belhanda ile birlikte yeni transfer Karo Etebo’ya görev verecek. Şu ana kadar Galatasaray formasıyla aldığı süre boyunca güven veren Etebo en önemli sınavını verecek. Nijeryalı futbolcunun Rangers karşısında göstereceği performans gelecek adına da bir referans niteliği taşıyacak.

İbre Diagne’ye döndü

Galatasaray’da şu ana kadarki Avrupa maçlarında Falcao’nun yerine ilk 11’de başlayan Mbaye Diagne, fiziksel olarak mevkidaşında daha iyi bir görüntü çiziyor. Bu süreçte rakip savunmayı daha çok yıpratacak bir düzeyde olan Senegalli golcünün antrenman performansı da göz önüne alındığında Rangers karşısında 11’de başlatılması daha uygun görülüyor.

Galatasaray’ın Rangers karşısındaki muhtemel 11’i:

Fatih - Omar, Luyindama, Marcao, Linnes - Taylan - Feghouli, Belhanda, Etebo, Emre - Diagne

Senin için hazırladığımız haberler