Terim ve Guardiola aynı şeyden şikayetçi!

13.03.2021 - 14:18 | Son Güncellenme: 13.03.2021 - 14:23

Galatasaray'ın son dönemde en çok eleştirilen konularından biri stadyum zemini. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim'in de sürekliği değindiği stadyum zeminin konusuna, İngiltere'den Pep Guardiola da benzer açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Terim ve Guardiola aynı şeyden şikayetçi!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da son günlerin konusu stadyum zemini. Fatih Terim'in iç saha maçlarının ardından sürekli altını çizdiği zemin konusunda Younes Belhanda'nın eleştirileri de gündem olmuştu. Hatta Faslı futbolcunun stadyum zemini üzerinden yönetimi eleştirmesinin ardından sözleşmesi tek taraflı feshedildi.

"Herkes şikayetçi"

Fatih Terim, Türk Telekom Stadyumu'nun zeminin hakkında "Dışarıdan yeşil göründüğüne bakmayın. İçine girdiğinizde yürüyemiyorsunuz. Bütün oyuncularımız da şikayetçi. Burada özellikle pas ve oyunu domine etme avantajımızı ne kadar kullanabiliriz bilmiyorum. Ev sahibi takım için dezavantajlı bir sahamız var." demişti.

Pep de aynı konudan rahatsız

İngiltere Premier Ligi'nin lideri Manchester City'nin menajeri Pep Guardiola da zemin konusuna değinen teknik direktörlerden biri oldu. İspanyol teknik adam, Stadımızın zemini iyi değil. Arsenal deplasmanında, Anfield'da, Old Trafford'da oynadık. Hepsi bizden iyi. Budapeşte'de oynadık, orada bile halı gibi zemin vardı. Orası bile bizden daha iyi. Çimimiz iyi değil. Bu bizim için büyük problem ve bir çözüm bulmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Manchester City, 29 maç sonunda Premier Lig'de 68 puanla lider durumda. City, en yakın rakibi Manchester United'ın 14 puan önünde yer alıyor. Galatasaray ise 28 maç sonunda Süper Lig'de 58 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler