Fatih Terim'den Burak Elmas'a bomba yanıt!

Feride Kara
06.06.2022 - 01:06 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 10:10

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın bu akşam yaptığı açıklamaların ardından Fatih Terim Spor Gecesi programında Elmas'ın o sözlerine cevap verdi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim'in ayrılık sürecini anlattı. "Burak Elmas seçimi Fatih Terim sayesinde kazandı" sorusuna Elmas "Sanırım buna Fatih Terim de inanıyor. Bana bu ayrılıktan sonra haber yolladı arkadaşların vasıtasıyla. Bilmiyorum onun bir analizi var mı? 'Başkanı ben getirdim, ben göndereceğim' diye mesaj yolladı bana." ifadelerini kullandı. 

Veli toplantısı yapmadım

Burak Elmas'ın bu  sözlerinin ardından Fatih Terim Spor Gecesi'nde açıklamalar yaptı. Terim  "Galatasaray'da son dönemde yapmadığım en büyük pişmanlığım, veli toplantısı yapmamak oldu." diyerek çocuk göndermesi yaptı. 

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek açıkladı! Fatih Terim ve transfer...
Habere Git

Kimsenin gelmesine, gitmesine karışmam

Fatih Terim ayrıca "Pandemi ve sonrasında yalnız bırakıldım. Her yerde Galatasaray'ın haklarını savundum. Ben kulübün sahibi değilim, üyesiyim. Şunu iyi bilsinler, ben birisi için çalışmış olsam, sonuç böyle olmazdı. Kimsenin gelmesine, gitmesine karışmam. Seçim var. Seçim bitsin gerek görürsem konuşurum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler