", "articleBody": "Fatih Terim, beyin kanaması geçiren İskoç teknik adam Alex Ferguson'a sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı iletti.Ferguson ile fotoğrafını paylaşan Terim, O bir rol modeli, baba, arkadaş, koç ve çok daha fazlası. Düşüncelerim ve dualarım Sir Alex Ferguson ve ailesi ile. Çabuk iyileş arkadaşım. ifadelerini kullandı. He is a role model, father, friend, coach and so much more. My thoughts and prayers are with Sir Alex Ferguson and his family. Get well soon my friend... Fatih TERİM (@fatihterim)'in paylaştığı bir gönderi (May 7, 2018 at 10:00öö PDT)", "author": {"@type":"Person","@id":"https://ajansspor.com/editor/","url":"https://ajansspor.com/editor/","image":{"@type":"ImageObject","url":"https://ajansspor.com/assets/images/.webp"}}, "publisher": { "@type": "Organization", "name":"Ajansspor.com", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://ajansspor.com/assets/images/line-logo.webp", "width": 200, "height": 41 } } }; ", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "xpath": [ "/html/head/title", "/html/head/meta[@name='description']/@content" ] }, "url": "https://ajansspor.com/haber/terimden-fergusona-gecmis-olsun-mesaji-238467" }

Terim'den Ferguson'a geçmiş olsun mesajı!

07.05.2018 - 20:25 | Son Güncellenme: 07.05.2018 - 20:25

Fatih Terim,  beyin kanaması geçiren İskoç teknik adam Alex Ferguson'a sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı iletti.

Ferguson ile fotoğrafını paylaşan Terim, "O bir rol modeli, baba, arkadaş, koç ve çok daha fazlası. Düşüncelerim ve dualarım Sir Alex Ferguson ve ailesi ile. Çabuk iyileş arkadaşım." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler