Fatih Terim'den Şenol Güneş ve Mustafa Denizli Paylaşımı

Orhan Gülek
09.06.2023 - 15:51 | Son Güncellenme: 09.06.2023 - 16:24

Galatasaray ve Türk futbolunun unutulmaz teknik direktörlerinden Fatih Terim, sosyal medya hesabından Mustafa Denizli ve Şenol Güneş ile fotoğrafını paylaştı.

Fatih Terim'den Şenol Güneş ve Mustafa Denizli Paylaşımı

AJANSSPOR - HABER

Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş ile birlikte vakit geçirdiği anların videosunu paylaştı. Bu video sosyal medyada kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Fatih Terim'den duygusal paylaşım

Fatih Terim'den duygusal bir paylaşım geldi. Gerek futbol oynadığı dönemde, gerekse de teknik direktörlük kariyerinde rakip olduğu arkadaşları Şenol Güneş ve Mustafa Denizli ile bir gün geçiren Fatih Terim, o anların videosunu paylaştı.

Terim: "50 yıllık dostlarım"

Deneyimli teknik adam, bu paylaşımına, "Takım arkadaşlarım, meslektaşlarım, 50 yıllık dostlarım… Türkiye’nin kuzeyinden, güneyinden ve batısından gelerek aynı hedef için ömrünü ülke futboluna adayan üç dost yeniden bir arada olmak çok güzeldi." ifadelerini yazdı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın eski futbolcusu Benfica'ya geri döndü!
Habere Git

Binlerce beğeni aldı

Galatasaray ve Türk futbolunun unutulmaz teknik direktörlerinden Fatih Terim'in paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

Fatih Terim'in Galatasaray macerası

Galatasaray'da görev aldığı dönemde 8 Süper Lig şampiyonluğu, 1 UEFA Kupası, 3 Türkiye Kupası, 4 de Süper Kupa kazanan ve tarihe adını yazdıran Fatih Terim, teknik adam olarak kırılması güç rekorlara imza attı. 

Senin için hazırladığımız haberler