Terim'den totem mi Bielsa taktiği mi?

21.04.2021 - 19:43 | Son Güncellenme: 21.04.2021 - 20:01

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Trabzonspor karşılaşmasını da son maçlarda olduğu gibi buz kovasına oturarak izlemesi farklı tartışmaları beraberinde getirdi.

Terim'den totem mi Bielsa taktiği mi?

AJANSSPOR-HABER

 

Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşılaştı. Türk Telekom Stadı’ndaki mücadelede Fatih Terim’in verdiği bir görüntü dikkat çekti. 

Fatih Terim'in yeni alışkanlığı

Deneyimli teknik adam son Göztepe maçında olduğu gibi bu karşılaşmada da saha kenarındaki buz kovasının üzerinde otururken ekranlara yansıdı. Sosyal medyada çok konuşulan bu görüntü kimilerine göre Terim’in totemi olarak yorumlandı.

Bielsa'ya özel buz kovası yapıldı!

Bazı futbolseverler ise buz kovasına oturarak maçları izlemesiyle tanınan Marcelo Bielsa’yı hatırlattı. Leeds United’ın hocasının bu alışkanlığı o kadar ünlü ki, İngiliz kulübü kendisine Leeds logosu ile tamamlanmış, üzerine oturması için özelleştirilmiş bir kova bile verdi. 

Sahayı daha iyi görmek için mi?

Bielsa’nın bunu neden yaptığı netleşmese de çeşitli teoriler var. Birincisi, Leeds'in sahası Elland Road'daki kulübe yerin biraz altında olduğundan ünlü teknik adamın sahayı daha iyi görmek istemesi.

Bielsa: Bu sadece bir kova

İkincisi ise bu oturuş pozisyonunun uzun yıllardır sırt ağrısıyla baş etmek zorunda kalan teknik adama doktoru tarafından tavsiye edilmiş olması. Bielsa bu konu kendisine sorulduğunda, “Bu sadece bir kova. Ekleyecek bir şeyim yok. Rahat bir kova ve ben de üzerine oturuyorum” yanıtını vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler