Fatih Terim'e İstanbul Boğazı'nda parti! Özbek ve Buruk katılmadı

Akın Ungan
05.09.2023 - 11:19 | Son Güncellenme: 05.09.2023 - 11:35

Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, İstanbul Boğazı'nda düzenlenen partiyle 70. yaşına girdi. Şampiyonlar Ligi müziğiyle gelen Terim'in partisinde

Fatih Terim'e İstanbul Boğazı'nda parti! Özbek ve Buruk katılmadı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın ve Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Fatih Terim, 70. yaşına girdi. Terim'e İstanbul Boğazı'nda bir parti düzenlendi.

Şampiyonlar Ligi müziği ile geldi

Fatih Terim, kendisi için düzenlenen doğum günü partisine tekne ile geldi. Efsane teknik adamın alana giriş yaptığı sırada Şampiyonlar Ligi müziği çaldı.

Yemek isimleri dikkat çekti

Fatih Terim'in partisinde sunulan yemeklere verilen isimler ise dikkat çekti. Yemek isimleri, Fatih Terim ile özdeşleşen sözlerden oluştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray taraftarı istemedi, rota çevrildi
Habere Git
  • It's the football. Taht's the football
  • What can I do sometimes?
  • Resultante importante

Dursun Özbek ve Okan Buruk katılmadı

Galatasaray efsanesinin doğum günü partisine Sarı-Kırmızılı kulübün iki önemli isminin katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, partide yer almadı.

Ünlü isimler gecede

Fatih Terim'in doğum gününde ünlü isimler yer aldı. Organizasyona Hagi, Ümit Davala, Necati Ateş ve Hasan Şaş gibi Galatasaray efsaneleri ile sanat dünyasından Yılmaz Erdoğan ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimler katıldı.

Senin için hazırladığımız haberler