Terim'i takibe aldı; ortalık yıkıldı

16.01.2021 - 23:59 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 00:03

Medipol Başakşehir'in yıldız oyuncularından İrfan Can Kahveci, Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'i sosyal medya hesabından takibe aldı. Eski futbolcu ve spor yorumcusu Tümer Metin, İrfan Can ile konuştuğunu söyledi. İşte detaylar...

Terim'i takibe aldı; ortalık yıkıldı

Galatasaray, Medipol Başakşehir'den İrfan Can Kahveci'yi transfer etmek istiyor.

Yıldız futbolcu dün akşam saatlerinde, Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'i sosyal medya hesabından takibe aldı. İrfan Can'ın bu hamlesi, sarı kırmızılı takıma transfer olmak istediği şeklinde yorumlara sebep oldu.

TRT Spor yorumcusu ve eski futbolcu Tümer Metin, İrfan Can'la konuştuğunu söyledi.

Metin yaptığı açıklamada, "Program arasında İrfan Can'ı aradım. 'Fatih Terim'i takip etmişsin' dedim. 'Evet, ettim' dedi. 'Ne zaman, yeni mi?' diye sordum. 'Yeni takibe aldım ağabey' dedi. İrfan şaşkın, 'Ben çok iyi bir Şampiyonlar Ligi geçirdim, neden Avrupa'dan tatmin edici bir teklif almadım?' diye soruyor" şeklinde konuştu.

Fatih Terim transferi istiyor

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, 18. haftada oynanan Gençlerbirliği maçının ardından İrfan Can'ın transferini istediğini söylemişti.

Deneyimli teknik adam yaptığı açıklamada, "İrfan Can Kahveci ve Edin Visca'nın transfer edilmesini istiyorum. İrfan Can'ın da bize gelmek istediğini biliyoruz" demişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler