Terim’in sağ kolundan yumruklu mesaj!

22.04.2021 - 19:37 | Son Güncellenme: 22.04.2021 - 23:03

Süper Lig’de Trabzonspor’la 1-1 berabere kalarak ağır bir kayıp daha yaşayan Galatasaray’ın yardımcı antrenörü Levent Şahin, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Terim’in sağ kolundan yumruklu mesaj!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Süper Lig’in 36. haftasında konuk ettiği Trabzonspor ile 1-1 berabere kalırken, şampiyonluk yarışındaki şansı biraz daha azaldı. Maçın ardından Ultraslan grubunun önde gelen isimlerinden Fatih Terim’e istifa çağrısı ise sarı kırmızılılardaki huzursuzluğu iyice artırdı. 

Şahin'den Terim'e destek

Cimbom bu gelişmeler ışığında Süper Lig’in 37. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maç için 1 gün erken bu şehre giderek kampa girdi. Sarı kırmızılıların yardımcı antrenörü Levent Şahin ise, sosyal medya hesabından Fatih Terim’in arkasında tüm teknik heyetin yumruklarını kaldırdığı bir fotoğraf paylaştı.

 

Fatih Terim'in arkasında tek yumruk

Şahin’in bu paylaşımı en sıkıntılı günlerinde hem Fatih Terim’e hem de sarı kırmızılı futbolculara bir destek mesajı olarak yorumlandı. 

Levent Şahin Terim'in yokluğunda görevi devraldı

Levent Şahin, Fatih Terim’in cezası nedeniyle takımın başında olamadığı Atakaş Hatayspor ve Fatih Karagümrük maçlarında Galatasaray’ı sahaya çıkarmıştı. Sarı kırmızılı antrenör uzun yılardır Terim'le birlikte çalışıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler