Terim'in tercihi Samatta
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Terim'in tercihi Samatta

Son 5 Haber

Kocaeli'de skandal maçlarda 137 kişi soruşturuldu: 4 takımdan 3'ü küme düşürüldü

Veysel Bilen: "Bu sezon önceki sezondan daha zor olacak"

Eyüpspor’dan transfer hamlesi: Kasımpaşa’dan Yusuf Barası ile prensip anlaşması sağlandı

Trabzonspor'da Mohamed Salah'ın forma giyeceği ilk maç belli oldu

Borussia Dortmund, Bundesliga'nın genç yıldızıyla el sıkıştı!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Terim'in tercihi Samatta
Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray forvet arayışlarına devam ederken Falcao ve Samatta ismi ön plana çıktı.
Fulham'dan Jean Michael Seri’yi kadrosuna katmasının ardından forvet takviyesine odaklanan Galatasaray’ın dünyaca ünlü golcü Falcao ile temasa geçmesi büyük yankı uyandırdı.
Spor Arena'dan alınan habere göre; Monaco’dan elde ettiği 8 milyon Euro’luk ücreti Galatasaray'dan talep eden Falcao’nun gelişi yüksek maliyeti nedeniyle askıda tutulurken, Ally Samatta gündemde yer alan diğer isim oldu.
15 milyon Euro'dan kapıyı açtı
İdari Menajer Şükrü Hanedar’ın, Belçika’ya giderek transferi için görüştüğü Samatta’yı bizzat Fatih Terim’in istediği ortaya çıktı. Samatta için Genk Kulübü 15 milyon Euro’dan kapıyı açmıştı. Fatih Terim’in mevcut Transfer maliyetleri içinde, genç, gelişime açık ve gelecekte bonservis geliri de yaratabileceğine inandığı için Samatta’yı istediği öğrenildi. Tanzanyalı golcü geçtiğimiz yıl Genk forması ile çıktığı 51 maçta 32 gol 6 asistlik performans sergilemişti.