Terim'in vazgeçemediği Levent Şahin'in sırrı ne?

30.04.2020 - 17:05 | Son Güncellenme: 30.04.2020 - 17:10

Terim'in vazgeçemediği Levent Şahin'in sırrı ne?

Galatasaray’da takım içerisindeki revizyonun yanı sıra teknik ekipte de yeni bir kadro kurulacak. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü İspanyol futbolcu Albert Riera ile kaptan Selçuk İnan’ın gelecek sezon kulübede yanında olmasını planlıyor. Hasan Şaş ve Ümit Davala ile yolların ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılırken, Fatih Terim’in kesin olarak vazgeçmeyeceği isim ise Levent Şahin. Peki Şahin’in sırrı ne?

OYUNCU ANALİZİ ÇOK KUVVETLİ

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR ÖZEL

Galatasaray teknik heyetinde futbolculuk geçmişi olmadığı için çok ön plana çıkmayan Levent Şahin aslında Terim’in baş yardımcısı. Levent Şahin, takıma takviye edilecek bir ismin ya da mevcut kadrodaki bir futbolcudan en iyi şekilde nasıl faydalanacağını çok iyi analiz ediyor. Bu tavsiyelerle Terim’e çok yardımcı oluyor.

FUTBOLCULARLA İLETİŞİM

Levent Şahin’in takımdaki her futbolcuyla iletişimi çok iyi. Terim bazı noktalarda geride durup, yardımcısı vasıtasıyla iletmek istediği mesajları iletiyor. Futbolcular için bir baba figürü olan Terim, mesafesini de tam bir baba tavrıyla ayarlıyor ve bu noktada Levent Şahin ailenin ağabeyi misyonunu üstleniyor. 

MAÇ SIRASINDA İSTİŞARE

Galatasaray’da oyun içi müdahalelerde tek yetkili Fatih Terim. Ama imparator istişare yapmayı da eksik etmiyor ve mini beyin fırtınalarında en büyük destekçisi Şahin oluyor.

RAKİP ANALİZ

Galatasaray teknik heyetinde rakip takımı analiz konusunda da Levent Şahin, Terim’e çok yardımcı oluyor. Özellikle Kadıköy zaferi öncesi de Terim, Şahin ile çok uzun istişareler gerçekleştirmişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler