Levent Şahin, İskenderunspor’un Yeni Teknik Direktörü Oldu

İsa Kethüda
26.02.2023 - 15:08 | Son Güncellenme: 26.02.2023 - 15:16

Son dakika haberleri... TFF 2. Lig takımlarından İskenderunspor, bir dönem Fatih Terim'in de yardımcılığını yapan Levent Şahin ile anlaştı. İşte detaylar.

Levent Şahin, İskenderunspor’un Yeni Teknik Direktörü Oldu

AJANSSPOR-HABER

TFF 2. Lig ekiplerinden İskenderunspor, bir dönem Fatih Terim'in de yardımcılığını yapan Levent Şahin ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

İskenderunspor, Levent Şahin ile anlaştı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Sayın Levent Şahin ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır.

Levent Şahin ücret almayacak

Teknik direktörümüz Sayın Levent Şahin, hiçbir ücret almadan takımımızda görev yapacaktır. Anne memleketi İskenderun olan hocamız Sayın Levent Şahin, yaşadığımız deprem felaketinde 3 kuzenını ve bir eniştesini İskenderun'da kaybetmiştir.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Sözleşmesi sezon sonunda bitecek! İtalya'dan sürpriz teklif
Habere Git

İlk andan itibaren her yarayı sarmak adına büyük bir çaba göstererek acımızı paylaşan ve bu süreçte takımımızın başına geçen hocamıza hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz. Hakan Bolat / İskenderunspor A.Ş Başkanı" ifadelerine yer verildi. 

Öte yandan TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İskenderunspor, söz konusu bu sezon oynadığı 23 maçta 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 43 puan topladı ve 3. sırada yer aldı.

Rakip Kömürspor

İskenderunspor bir sonraki karşılaşmasını 5 Mart Pazar günü saat 14.00'te Kömürspor ile sahasında oynayacak.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Ümit Milli Takım için sürpriz isim masada
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler