Fatih Terim için Katar Milli Takımı iddiası

Feride Kara
22.04.2022 - 17:16 | Son Güncellenme: 22.04.2022 - 17:26

Galatasaray ile yollarını ayırmasının ardından bir takım ile anlaşmayan Fatih Terim için Katar Milli Takımının başına geçeceği iddiaları gündeme geldi.

Fatih Terim için Katar Milli Takımı iddiası

2022 FIFA Dünya Kupası'nda ev sahipliği yapacak olan Katar Milli Takımı teknik direktörlük için Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra bir takım ile anlaşmayan Fatih Terim'i düşünüyor. 

Katar'ın yeni hocası olabilir

Akşam'da yer alan habere göre ocak ayında sarı kırmızılı takımdan ayrılmasının ardından Avrupa kulüplerinden resmi teklif alan Fatih Terim'in 2022 Dünya Kupası'nda takım çalıştırmak istediği öğrenildi. Bir yıldır Fatih Terim'i takımın başına getirmeyi isteyen Katar Milli Takımı Terim ile ilgili ısrarını sürdürüyor. 2022 Dünya Kupası'nda yer almak isteyen Fatih Terim'in Katar'ın teklifine sıcak baktığı ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
"Galatasaray'ın teknik direktörü olmayı çok isterim"
Habere Git

Katar Terim'i çok istiyor

Terim için ısrarlı olan Katar'da Milli Takım teknik direktörlük görevini yürüten Felix Sanhez'in sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona eriyor. Katar, Fatih Terim'le sözleşme imzalayıp 21 Kasım-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda takımın başında olmasını istiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler