Terim'in yeni prensi! Temaslar başladı...

23.01.2021 - 14:14 | Son Güncellenme: 23.01.2021 - 14:46

Henry Onyekuru ve Halil Dervişoğlu transferinde mutlu sona ulaşan Galatasaray'ın hedefinde bir de sağ bek var. Sarı kırmızılı takım Bursaspor'un genç futbolcusu İsmail Çokçalış'ı transfer etmek istiyor. Peki İsmail Çokçalış kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Terim'in yeni prensi! Temaslar başladı...

Galatasaray'da teknik heyet ve izleme heyetinin uzun süredir takip ettiği Bursasporlu İsmail Çokçalış için temaslar başladı.

Bursaspor'un parlayan oyuncusunun performansını ve meziyetlerini özellikle teknik direktör Fatih Terim'in çok beğendiği ifade edilirken, sezon sonunda Florya'ya getirilmesi hedefleniyor.

Bu sezon Bursaspor'da 16 resmi maça çıkan genç sağ bek 1 gol atıp, 1 asist kaydederken, Avrupa ekiplerinin de takibine girdi.

Özellikle bir Avrupa kulübünün İsmail'i ısrarla istediği öğrenilirken, Galatasaray şu an sezon sonu için bu transferdeki rakiplerinden bir adım önde duruyor.

Bursaspor kendi altyapısından yetişirdiği 2000 doğumlu futbolcudan iyi bir bonservis ücreti beklentisi bulunuyor.

İsmail Çokçalış kimdir?

İsmail Çokçalış futbola Bursaspor'un altyapısında başladı. Yeşil beyazlı takımın alt yaş kategorilerinde forma giyen Çokçalış, 2019'da 6 aylığına Karacabey'e kiralanmıştı. 21 yaşındaki futbolcu, 2019'un Temmuz ayında Bursaspor'a döndü.

Kulüp kariyerinde toplam 57 resmi maça çıkan Çokçalış,1 gol atıp 3 de asist yaptı.

İsmail Çokçalış, Türkiye Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde de forma giydi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler