Test sonucu negatif, performansı pozitif!

24.05.2020 - 18:42 | Son Güncellenme: 24.05.2020 - 18:44

Bundesliga ekiplerinden Leipzig'de koronavirüs testinin daha önce pozitif çıktığı ifade edilen Marcel Sabitzer, sahalara dönüşü sonrası performansını artırdı. Avusturyalı oyuncu şimdi gol ve asistleriyle dikaktleri üstüne çekiyor.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Leipzig'de forma giyen Marcel Sabitzer, performansıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Lig başlamadan önce koronavirüs ile mücadele eden Avusturyalı futbolcu, şu sıralarda ise gol sevinci ve asistiyle ön planda.

Sabitzer'in koronavirüs test sonucu pozitif çıkmıştı

Leipzig ekibinde lig başlamadan önce 2 pozitif koronavirüs vakası vardı. Buna göre; orta saha oyuncusu Marcel Sabitzer ve bir fizyoterapistin 3 hafta önceki testi pozitif çıkmıştı.

Karantina ve sonrasında kadroya dönüş

2 hafta karantinada kalan ve daha sonra yapılan test sonuçları negatif çıkan Sabitzer, güzel haberlerin ardından kadroya katılmıştı. Avusturyalı futbolcuya birkaç kez hassasiyetle test uygulandı.

Sabitzer başarılı performansıyla ön planda

Freiburg maçında 69. dakikada oyuna giren Sabitzer, 5-0 kazandıkları Mainz karşılaşmasında 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. Sabitzer toplamda 9 gol ve 6 asiste ulaşmış oldu.

Senin için hazırladığımız haberler