Tete: "En büyük hayalim Barcelona için oynamak"

02.12.2020 - 18:43 | Son Güncellenme: 02.12.2020 - 18:45

Shaktar Donetsk haberleri... Ukrayna Ligi takımlarından Shaktar Donetsk forması giyen Tete, en büyük hayalinin Barcelona'da forma giymek olduğunu söyledi. Brezilyalı oyuncu idolünün ise Ronaldinho olduğunu söyledi.

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Ukrayna Ligi ekiplerinden Shaktar Donetsk forması giyen ve Real Madrid karşısında etkili bir performans ortaya koyan Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Tete, en büyük hayalinin Barcelona forması giymek olduğunu söyledi.

"Real Madrid maçı kariyermin en önemli ve maçıydı"

BBC'ye konuşan 20 yaşındaki oyuncu, "Real Madrid maçı kariyermin en önemli ve maçıydı. Marcelo ve Casemiro gibi efsane oyunculara karşı oynamak büyük bir onur ve zevkti. Gerçekten bir rüya gibiydi. Kendi yeteneğimi göstermek istedim. Takımıma yardımcı olduğum için çok mutluyum. İyi bir sonuç aldık" dedi.

İdolünün Ronaldinho olduğunu belirten Tete, "Pele'ye de çok düşkünüm. İnanılmaz bir oyuncu. Her maçtan önce soyunmda odasında telefonumda videolarını izlerdim. Onunla tanışmak bir rüya gibi olurdu" şeklinde konuştu.

"En büyük hayalim Barça'da oynamak"

En büyük hayalinin Barcelona'da formak giymek olduğunu söyleyen Tete, "En büyük hayalim Barça'da oynamak. Ronaldinho, Rivaldo, Romario ve Ronaldo Barca'yı temsil ediyordu ve bu listeye katılmak isterim" diyerek sözlerini tamamladı. 

2 gol 4 asist

Bu sezon 17 maçta sahaya çıkan Tete 2 gol ve 4 asist kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler