Galatasaraylı futbolcu Tete'nin menajerinden transfer açıklaması

17.02.2024 - 12:18 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 12:39

Galatasaray sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı 24 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu Tete'nin menajerinden transfer açıklaması geldi. İşte detaylar...

Galatasaraylı futbolcu Tete'nin menajerinden transfer açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'ten bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Brezilyalı sağ kanat oyuncusu, sarı kırmızılı formayla beklentileri karşılayamadı.

Devre arası ayrılık iddiaları çıktı

Galatasaray'ın 4+1 yıllık sözleşme imzaladığı ve her bir sezon için net 2.800.000 euro garanti ücret ile toplam 3.100.000 euro net imza ücreti ödeyeceği yıldız futbolcunun, devre arasında takımdan ayrılacağı konuşulmuştu.

İlgini Çekebilir
Fernando Muslera'dan yeni sözleşme teklifine flaş cevap!
Habere Git

Gremio ve Palmeiras ilgileniyordu

24 yaşındaki oyuncuıaı ülkesi Brezilya'ya döneceği ve Gremio ile Palmerias'ın oyuncuyla ilgilendiği öne sürülmüştü.

Menajeri açıklama yaptı

Brezilya'da transfer dönemi devam ederken, Tete'nin menajeri Pablo Bueno, oyuncusunun ülkeye dönüş ihtimali üzerine konuştu. Hürriyet'in aktardığı habere göre; Brezilyalı gazeteci Jorge Nicola'ya açıklamalarda bulunan Bueno, Tete'nin Palmerias'a transfer olma olasılığının bulunmadığını söyledi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Serge Aurier kaç hafta yok? İşte kaçıracağı maçlar...
Habere Git

"Kariyerini Avrupa'da sürdürecek"

24 yaşındaki futbolcunun Brezilya'ya dönme şansı olmadığını belirten Pablo Bueno, Tete'nin Galatasaray'dan ayrılması halinde kariyerini Avrupa'da sürdüreceğini vurguladı.

32 maçta forma giydi

Tete bu sezon Galatasaray formasıyla 32 maça çıktı. Brezilyalı futbolcu, 3 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. 24 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeriyse 20 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler