Tete'den ilk açıklama: ''Gol ve asistlerime hazır olun''

Ali Bozkurt
26.07.2024 - 20:45 | Son Güncellenme: 26.07.2024 - 20:48

Süper Lig devi Galatasaray'dan Yunanistan ekibi Panathinaikos'a transfer olan Brezilyalı oyuncu Tete, ilk açıklamasını yaptı. İşte detaylar...

Tete'den ilk açıklama: ''Gol ve asistlerime hazır olun''

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Galatasaray'dan ayrılarak Yunan ekibi Panathinaikos'a transfer olan Brezilyalı futbolcu Tete, imza töreni sonrasında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

''Yunanistan'daki en pahalı transfer olduğunu biliyorum''

Mateus Tete yaptığı açıklamada, "Transferimde emeği geçen kulüp başkanına, teknik direktöre ve menajerime teşekkür ediyorum. Zor bir transferdi ama her şey yolunda gitti. Yunanistan'daki en pahalı transfer olduğunu biliyorum. Mutluyum ve baskı hissetmiyorum. Buraya takımıma yardım etmeye geldim." dedi.

''Potansiyelimi ve kalitemi biliyorum''

Projeden etkilendiğini söyleyen Brezilyalı oyuncu, "İlgiyi öğrendiğimde ve Panathinaikos projesi hakkında bilgi aldığımda büyük bir mutluluk duydum. Kulübün varlığını öğrendim ve gelmeye karar verdim. Proje bana anlatıldığında başrolde olabileceğimi gördüm. Potansiyelimi ve kalitemi biliyorum." ifadelerini kullandı.

''Benden dribling, asist ve gol görecekler''

"Panathinaikos taraftarına nasıl bir mesaj vermek istersiniz?" sorusuna Tete, "Beni sahada görmeyi beklesinler. Benden dribling, asist ve gol görecekler. Taraftarımız benim zaferin peşinde olan bir oyuncu olduğumu anlayacak." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler